Hoppa till innehåll
Autocom logotyp

Tekniker inom fordonsdiagnostik

Ansök nu

Vi söker nu tekniker inom fordonsdiagnostik till Autocom i Trollhättan

Gillar du fordon och teknik? Vill du ha kul på jobbet? Ta då två minuter och läs vidare. Vi behöver nämligen fler tekniker inom fordonsdiagnostik till oss i Trollhättan och hoppas att du är den vi söker.

Hos Autocom får du möjligheten att vara med och skapa moderna diagnosverktyg för dagens och framtidens fordon.

Du erbjuds en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.

Du har möjlighet att få
Ett roligt och utvecklande arbete på ett företag med teknikfokus i en bransch i ständig utveckling. Det är en varm och go känsla bland de anställda och du kommer lätt kunna balansera arbetet med din fritid och familjeliv.

Du får flextid, friskvårdsbidrag, erbjudande av gymkort och möjlighet att träna på arbetstid (1 timme/vecka). Vi har pensionsavsättningar enligt avtal samt interna utbildningar så att du kan utvecklas i din roll.

Om arbetet
Som tekniker inom fordonsdiagnostik kommer du arbeta med anpassning av vårt diagnossystem där främsta arbetsuppgiften är att utveckla diagnosfunktionalitet för nya fordonsmodeller och dess system. Arbetet ger dig en stor inblick i olika fordonstillverkares diagnossystem och du kommer att jobba med både handfast analysarbete av data i fordon samt inmatning och dokumentering av data. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till moderna mätinstrument och professionella metoder. 

Vad har Petra och Rami att säga om livet på Autocom?

"Det dagliga arbetet består av utveckling vid datorn, blandat med testning på fordon. Vi jobbar en hel del enskilt, men bistår ofta varandra i de olika arbetsuppgifterna mellan projekten. Jag uppskattar mixen mellan utveckling vid datorn och testning i fordon, jag tycker också om de resor som ingår i mitt projekt."

"Jag som ledare tar mig an utmaningar som jag löser tillsammans med teamet på ett strukturerat sätt, vilket underlättar i framtiden när liknande fall uppstår. Mina medarbetare skall också känna att de har stöd både från mig och från övriga teamet när problem uppstår."

Läs mer om vad Petra och Rami har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom/it

 

Här kan du se filmen där Fredrik berättar om arbetet på Diagnosavdelningen: https://youtu.be/Evu8lAhfqSw

Dina färdigheter
Till rollen som tekniker inom fordonsdiagnostik söker vi dig som har fullgjort tekniskt gymnasium eller liknande. Du innehar teknisk kunskap och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet, gärna som fordonstekniker med inriktning mot diagnos / felsökning.

  • God datorvana ett krav
  • Du har goda kunskaper i det engelska språket
  • B-körkort är ett krav, C-behörighet är meriterande

Som person är du drivande, har en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta självständigt i ett team.

Tjänsten innebär ca 10-15 övernattningar/år.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval sker löpande så sök redan idag!

Vill du veta mera om hur det är att jobba hos oss?
Ring gärna och tala med någon av
oss: 

Daniel Granér Team Leader, tel. 0520-47 07 79
Rami Westman Team Leader, tel. 0520-47 07 53
Petra Borg Unionen tel. 0520-49 91 17

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Om företaget
Autocom är ett high-tech företag som utvecklar avancerad diagnosutrustning för fordon. Våra slutkunder är bl a fordonsverkstäder och besiktningsföretag. Våra Autocom produkter finns tillgängliga i de flesta länderna i Europa och vi samarbetar med flera betydande företag över hela världen inom fordonseftermarknaden. Vår ekonomiska tillväxt är stabil och ger oss möjlighet att fortsätta anställa nya medarbetare och vi är nu ca 120 medarbetare. Autocom är en del av Würth koncernen som har mer än 80 000 anställda över hela världen. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare