Supporttekniker

Supporttekniker


Supporttekniker
Trollhättan 

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Här finns möjlighet att använda många tekniker och att utvecklas som supporttekniker. Vi kan erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.

Om tjänsten
Autocom säljer datorbaserade verkstadsprodukter för elektronisk felsökning av fordon via distributörer och återförsäljare. Du kommer att ingå i vårt team med supporttekniker som har till främsta uppgift att hjälpa våra distributörer och återförsäljare med tekniska frågor gällande våra produkter och miljön de används i. Tjänsten innebär också en del kundmöten och ca. 10-15 övernattningar per år. Vi jobbar som ett team, men löser uppgifterna mestadels på egen hand. Typiska frågor som kommer till vår support-mail gäller installation av våra produkter, inställningar i Windows, fordonsrelaterade frågor och förmedling av specifika fordonsfel som rapporteras.

Supportteknikerteamet ingår i produktavdelningen och avdelningen har en nyckelroll mellan utveckling, marknadsföring, försäljning och slutkund. Det gör att man snabbt får en bild av hela företaget och blir en viktig del av hela kedjan från utveckling till slutanvändare. I våra kundundersökningar har supporten fått ett mycket gott betyg, en av de främsta sakerna över lång tid som våra kunder uppskattar. Detta vill vi vårda och bibehålla trots att kunderna blir fler och produkterna mer omfattande. Tjänsten som supporttekniker kommer till viss del att kunna anpassas efter dig som individ utefter dina kunskaper och färdigheter.

Arbetsuppgifter

  • Besvara och hantera inkommande ärenden från kunder och användare
  • Rapportera ärenden till utvecklingsavdelningen
  • Föra logg på inkomna ärenden
  • Följa upp lösta ärenden med kunder och användare
  • Vara delaktig i kundbesök
  • Redovisa supporthistorik med återförsäljare
  • Vara delaktig i prioriteringsprocess i produktteamet

Tjänsten som supporttekniker innebär många internationella kontakter och någon resa för att besöka kunder. Placeringsort för tjänsten är Trollhättan.

Vad har Mattias Lanhage, Product & Support Team Manager att säga om hur det är att jobba på Autocom? 

"Jag har förmånen att få jobba i ett framtidsfokuserat företag som ger mig både utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Autocom är ett företag som ständigt utvecklas och jag känner mig som en del av den utvecklingen i ett företagsklimat med bra teamspirit."

Läs mer om vad medarbetarna på Autocom har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk bakgrund samt tidigare erfarenhet av supporttjänster. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för fordonsbranschen och datorer. Har du erfarenhet från kundkontakter i internationell miljö är detta en fördel. Du har B-körkort samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Egenskaper
Som person är du drivande, ansvarstagande och självgående. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar på kundernas frågor. Din tekniska kompetens driver dig till att hela tiden utveckla nya lösningar och du kan förstå kunders olika behov och har ett kundorienterat synsätt.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag. Vi har pensionsavsättningar enligt kollektivavtal, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Vi har flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka. Vi erbjuder även möjlighet till distansarbete två dagar i veckan. 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Mattias Lanhage, produktchef, 0520-470711
Maria Blidberg HR chef, 0520-47 07 01
Petra Borg, Unionen, telefon 0520-49 91 17.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Se filmen om Autocom på https://vimeo.com/365725271

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag 100 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan. AUTOCOM ingår sedan hösten 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 70 000 anställda world-wide.

Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Fordon, Data & IT, Övrigt, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.