Hoppa till innehåll
Autocom logotyp

Senior Javautvecklare

Publiceringsdatum
28 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Senior Java / Kotlin-utvecklare Trollhättan

Vill du jobba i ett högteknologiskt produktbolag? Som senior Java- / Kotlin-utvecklare på Autocom får du en flexibel arbetsplats som värdesätter bra balans mellan jobb och fritid.

Om rollen
Autocom fortsätter att expandera och söker fler seniora utvecklare som vill vara med och forma framtidens tjänster inom fordonsdiagnostik. Du kommer vara en del av ett självgående team som tillsammans designar, bygger och distribuerar applikationer och molntjänster.

Vem är du?
Till rollen som senior Java- / Kotlin-utvecklare söker vi dig som är positiv, engagerad och driven, med ett starkt fokus på teamets gemensamma prestation och utveckling. Du har god förståelse för agila processer och ett genuint intresse för programmering och systemutveckling, med särskilt fokus på Java och Kotlin.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta med en rad spännande tekniker. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper inom några av dessa områden och en vilja att lära dig mer om de andra:

 • Java
 • Kotlin
 • Spring Boot
 • SQL-databaser, design och integration
 • Molntjänster som exponeras via REST
 • Automatiserade tester och code reviews
 • Continuous Integration / Delivery
 • AWS Serverless
 • Docker
 • Terraform / Infrastructure as Code
 • Grafana / Loki / Prometheus
Vi värdesätter diversifiering för att därigenom komplettera och stärka våra team. Vi tror på att olika egenskaper, åldrar, bakgrunder och andra olikheter hjälper oss att skapa välmående och trygga team som därigenom arbetar mer effektivt tillsammans.

Vad har Mikael Gidmark, mjukvaruutvecklare, att säga om tjänsten och företaget?

"Det jag tycker är roligast är när tjänsterna vi jobbat på börjar användas och man ser att det fyller den viktiga funktion som vi hade hoppats. Givetvis för det med sig utmaningar så som monitorering och anpassningar av systemet för att det ska passa verkligheten bättre, men det är det som är så roligt med utveckling.

Arbetsplatsen är dynamisk, inte otänkbart att man får flytta runt ibland för att stötta eventuella korttidsprojekt. Kollegorna är alltid positiva och villiga att se lösningar istället för problem, och Autocom som företag värnar väldigt mycket om din hälsa och välmående. Det planeras alltid någon rolig aktivitet!"

Läs mer om vad medarbetarna på Autocom har att säga om företaget på https://career.masterhelp.se/autocom/it

Vi erbjuder
Som senior Java- / Kotlin-utvecklare på Autocom får du ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med många olika projekt och tekniker. Vi har pensionsavsättningar enligt kollektivavtal, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Vi har flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid en timme/vecka. Vi erbjuder även möjlighet till distansarbete två dagar i veckan. Utöver detta erbjuds fyra timmar innovationstid i veckan. Något som kan nyttjas till egenstudier eller vidareutveckling av egna idéer/experiment.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?
Ring gärna och tala med någon av oss:

Martin Lindblom, Gruppchef, tel. 0735-20 32 92
Johan Forsell, Gruppchef, tel. 0763-09 33 54
Petra Borg, Unionen, tel. 0520-49 91 17

Ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan nu!

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Här kan du se filmen "Livet som utvecklare hos Autocom" https://vimeo.com/365706178/91198489e7Om företaget

Autocom är ett high-tech företag som utvecklar avancerad diagnosutrustning för fordon. Våra slutkunder är bl a fordonsverkstäder och besiktningsföretag. Våra Autocom produkter finns tillgängliga i de flesta länderna i Europa och vi samarbetar med flera betydande företag över hela världen inom fordonseftermarknaden. Vår ekonomiska tillväxt är stabil och ger oss möjlighet att fortsätta anställa nya medarbetare och vi är nu ca 120 medarbetare. Autocom är en del av Würth koncernen som har mer än 80 000 anställda över hela världen. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Autocom logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 mars 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup