Hoppa till innehåll

Elektronikkonstruktör

Elektronikkonstruktör
till Trollhättan

Vill du jobba som elektronikkonstruktör i ett högteknologiskt produktbolag? Här kan vi erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.

Om rollen som elektronikkonstruktör
Autocom fortsätter att expandera och söker nu en elektronikkonstruktör som vill vara med och utveckla framtidens produkter inom fordonsdiagnostik. Du kommer vara en del av ett självgående team på sju personer som tillsammans designar, bygger och testar den hårdvara som utvecklas på företaget.

Du har ett övergripande ansvar för den elektronik som utvecklas, det innefattar design av mönsterkort, underhåll av dokumentation, utveckling av prototyper och testning. Du stöttar även produktionslinan och arbetar med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Vem är du?
Du har god förståelse för utveckling av hårdvara, gillar att hela tiden lära dig nya saker och har ett genuint intresse för elektronik och inbyggda system.

Som person är du strukturerad och ansvarstagande.

Vi värdesätter diversifiering för att därigenom komplettera och stärka våra team. Vi tror på att olika egenskaper, åldrar, bakgrund och andra olikheter hjälper oss att skapa välmående och trygga team som därigenom arbetar mer effektivt tillsammans.

Marcus Olausson, elektronikkonstruktör berättar om livet på hårdvaruavdelningen 

"Hårdvara är ett av de mindre teamen på Autocom, men vi har blivit som en familj med mycket god stämning och kamratskap i gruppen. Vi har helt enkelt väldigt roligt ihop, vilket tillsammans med Autocoms omsorg om personalen förklarar varför många av oss jobbat över tio år på företaget.

Tillsammans har vi tagit fram rätt många produkter vid det här laget och det är både kul och utvecklande att få ta en produkt från idéstadium till produktion. Vi gör det mesta in-house och sitter på en bred mix av kompetenser. Känslan är att inget är omöjligt för oss som grupp när vi gemensamt lägger pannorna i veck. Då är det inte så konstigt om man ibland hittar oss som vinnare av robottävlingar eller på karaokescenen på en färja."

Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/autocom

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba i ett väletablerat och kunnigt team.

Vi har även:

  • pensionsavsättningar enligt kollektivavtal
  • marknadsmässiga löner
  • interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll
  • flextid
  • distansarbete två dagar i veckan
  • friskvårdsbidrag
  • möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.

Johan Forsell, gruppchef berättar kort om varför han valt att jobba hos Autocom

"Jag började på Autocom för många år sedan som konsult. Stämningen, drivet, erfarenheten och en stark känsla av att här kan jag vara med och påverka - göra skillnad, gjorde att jag ganska snart efter konsultuppdraget valde att söka mig hit.

Som en person utan brist på visioner och framtidstro så vill jag vara med och utveckla företaget vidare. Ge alla våra ingenjörer, nya som erfarna de förutsättningar som krävs för att de ska trivas och kunna leverera så bra produkter som möjligt.

På Autocom får man bra med utrymme för friskvård, och en flexibilitet som får vardagspusslet att gå ihop."

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Ring gärna och tala med någon av oss: 
Martin Lindblom, Gruppchef, tel. 0735-20 32 92.
Johan Forsell, Gruppchef, tel. 0763-09 33 54.
 Petra Borg, Unionen, tel. 0520-49 91 17.

Här kan du se filmen om vad vår medarbetare Niclas tycker om att jobba i hårdvaruteamet.

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
Autocom är ett high-tech företag som utvecklar avancerad diagnosutrustning för fordon. Våra slutkunder är bl a fordonsverkstäder och besiktningsföretag. Våra Autocom produkter finns tillgängliga i de flesta länderna i Europa och vi samarbetar med flera betydande företag över hela världen inom fordonseftermarknaden. Vår ekonomiska tillväxt är stabil och ger oss möjlighet att fortsätta anställa nya medarbetare och vi är nu ca 120 medarbetare. Autocom är en del av Würth koncernen som har mer än 80 000 anställda över hela världen. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

 

Autocom logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
https://www.intenso.se/sv

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Trollhättan
Data & IT
Företagslogga
Trollhättan
Fordon
Företagslogga
Trollhättan
Organisation & ledning
Företagslogga