Hoppa till innehåll
Autocom logotyp

Elektronikkonstruktör

Ansök nu
Elektronikkonstruktör
till Trollhättan

Vill du jobba som elektronikkonstruktör i ett högteknologiskt produktbolag? Här kan vi erbjuda en flexibel arbetsplats med bra balans mellan jobb och fritid.

Om rollen som elektronikkonstruktör
Autocom fortsätter att expandera och söker nu en elektronikkonstruktör som vill vara med och utveckla framtidens produkter inom fordonsdiagnostik. Du kommer vara en del av ett självgående team på sju personer som tillsammans designar, bygger och testar den hårdvara som utvecklas på företaget.

Du har ett övergripande ansvar för den elektronik som utvecklas, det innefattar design av mönsterkort, underhåll av dokumentation, utveckling av prototyper och testning. Du stöttar även produktionslinan och arbetar med ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Vem är du?
Du har god förståelse för utveckling av hårdvara, gillar att hela tiden lära dig nya saker och har ett genuint intresse för elektronik och inbyggda system.

Som person är du strukturerad och ansvarstagande.

Vi värdesätter diversifiering för att därigenom komplettera och stärka våra team. Vi tror på att olika egenskaper, åldrar, bakgrund och andra olikheter hjälper oss att skapa välmående och trygga team som därigenom arbetar mer effektivt tillsammans.Marcus Olausson, elektronikkonstruktör berättar om livet på hårdvaruavdelningen

"Hårdvara är ett av de mindre teamen på Autocom, men vi har blivit som en familj med mycket god stämning och kamratskap i gruppen. Vi har helt enkelt väldigt roligt ihop, vilket tillsammans med Autocoms omsorg om personalen förklarar varför många av oss jobbat över tio år på företaget.

Tillsammans har vi tagit fram rätt många produkter vid det här laget och det är både kul och utvecklande att få ta en produkt från idéstadium till produktion. Vi gör det mesta in-house och sitter på en bred mix av kompetenser. Känslan är att inget är omöjligt för oss som grupp när vi gemensamt lägger pannorna i veck. Då är det inte så konstigt om man ibland hittar oss som vinnare av robottävlingar eller på karaokescenen på en färja."

Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/autocom

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba i ett väletablerat och kunnigt team.

Vi har även:

  • pensionsavsättningar enligt kollektivavtal
  • marknadsmässiga löner
  • interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll
  • flextid
  • distansarbete två dagar i veckan
  • friskvårdsbidrag
  • möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.


Johan Forsell, gruppchef berättar kort om varför han valt att jobba hos Autocom

"Jag började på Autocom för många år sedan som konsult. Stämningen, drivet, erfarenheten och en stark känsla av att här kan jag vara med och påverka - göra skillnad, gjorde att jag ganska snart efter konsultuppdraget valde att söka mig hit.

Som en person utan brist på visioner och framtidstro så vill jag vara med och utveckla företaget vidare. Ge alla våra ingenjörer, nya som erfarna de förutsättningar som krävs för att de ska trivas och kunna leverera så bra produkter som möjligt.

På Autocom får man bra med utrymme för friskvård, och en flexibilitet som får vardagspusslet att gå ihop."

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Ring gärna och tala med någon av oss:

Martin Lindblom, Gruppchef, tel. 0735-20 32 92.
Johan Forsell, Gruppchef, tel. 0763-09 33 54.
Petra Borg, Unionen, tel. 0520-49 91 17.

Här kan du se filmen om vad vår medarbetare Niclas tycker om att jobba i hårdvaruteamet.

Your browser does not support the video tag.AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag ca 110 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan.

AUTOCOM ingår sedan 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 90 000 anställda world-wide.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare