Hoppa till innehåll
Assemblin Solar AB logotyp

Säljare till Assemblin Solar i Trollhättan

Ansök nu
Vill du vara en del av vår nystartade affärsenhet inom Assemblin som fokuserar på grön teknik? Vi på Assemblin Solar söker nu efter en målmedveten säljare till vårt nya platskontor i Trollhättan.

Assemblin Solar befinner sig i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och bli en del av vårt säljteam. Har du erfarenhet inom försäljning, älskar och drivs av att göra affärer? Har du dessutom intresse för teknik och miljö? Då kan detta vara ditt nästa kliv i karriären.

Om rollen

I Assemblin Solars erbjudande finns solceller, batterilager och annan tillhörande utrustning.
  • I rollen som säljare hos oss kommer ditt huvudfokus vara att slutföra affärer av solcellsanläggningar till villor, lantbruk och BRF:er utifrån satta mål.
  • Du planerar och utför platsbesök hos kunder för att se över förutsättningarna för solceller samt presentera offert och avtal.
  • Här är ingen dag den andra lik. Arbetet är flexibelt och du ansvarar själv för planering, genomförande och uppföljning av ditt arbete utifrån målen.
Vem är du som söker?

Vi ser att du som söker drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är en envis och fokuserad person som har en stark vilja att lyckas med det du tar dig ann. Du har erfarenhet inom försäljningsarbete, gärna inom solcells-/energibranschen, bygg-, fastighets- och/eller konsumentbranschen. Att skapa goda relationer med kunder och bygga förtroende är naturligt för dig och något du tycker är kul. Du ska tycka om att genomföra många kundbesök i ditt dagliga arbete samt ta initiativ till att dessa möten skapas. Du ska gärna vara van av mjukvarusystem då vi använder CRM-, Offert- och beräkningssystem i vårt dagliga arbete. Ett stort plus är om du har intresse för solcellsteknik och batterilager.

Några krav från oss
  • Godkänd gymnasieutbildning samt minst 3 års erfarenhet inom försäljning
  • Behärskar flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi erbjuder

Arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda kamratskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team. Till ditt stöd har du engagerade, lyhörda och glada kollegor. Hos oss finns möjlighet att få god avkastning när du gör ett bra jobb. Vi erbjuder även förmånsbil, friskvårdbidrag och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson
Sara Norell
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare