Entreprenadelektriker till Assemblin El i Trollhättan & Uddevalla

Entreprenadelektriker till Assemblin El i Trollhättan & Uddevalla

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vi behöver utöka vårt gäng ytterligare med ny energi och kompetens. Efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet! Vi söker nu fler Entreprenadelektriker med placering i Trollhättan och Uddevalla. För dig som har flerårig erfarenhet av branschen finns möjligheten till att bli Ledande montör.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Anders Härling på nummer 010-472 47 55 eller via e-post till anders.harling@assemblin.se

Varmt välkommen med Din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Härling
Email Mejla Anders Härling
Område Trollhättan
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (35 dagar kvar)