Hoppa till innehåll
Alligo logotyp

Säljchef i Region Väst

Ansök nu
Arbetsbeskrivning
Rollen som säljchef innebär att du har ett försäljnings- och resultatansvar för ca 15 medarbetare vilka är våra utesäljare och förrådssäljare på regionen. Du har ett nära samarbete med övriga ledare och kollegor i organisationen där ni tillsammans arbetar för att bli en marknadsledande leverantör och Sveriges bästa arbetsplats.

Regionen omfattar Borås, Falköping, Karlstad, Lidköping, Lysekil, Skövde, Stenungssund, Trollhättan och Uddevalla, du bor lämpligt inom detta område.

Vi erbjuder
Swedol-TOOLS-Grolls är ett expansivt och lönsamt affärsområde med högt satta mål. Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bidra på vår spännande resa! Du rapporterar till Regionchefen för Väst.

Vi tror på mycket frihet under eget ansvar. Vi jobbar för ökad mångfald på alla funktioner och nivåer, och vi erbjuder möjlighet till distansarbete för många av våra roller.
Swedol-TOOLS-Grolls är en stor aktör på marknaden med resurser att utvecklas tillsammans med våra kunder och erövra nya marknadsandelar. Vi jobbar mycket med kompetensutveckling och det finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.

Tjänsten inkluderar förmånspaket bestående av fast månadslön med möjlighet till bonus, ITP tjänstepension, förmånsbil, friskvård, förmånliga personalrabatter m.m.

Alligos värdegrund vilar tungt på tre nyckelord – Engagemang, Kompetens och Samarbete. Dessa värdeord är styrande i våra beslut, vår kommunikation och våra dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill att alla ledare i organisationen skall vara ambassadörer för.
Som ledare på Alligo förväntas du bygga tillit genom att vara pålitlig, trovärdig och närvarande. Du skapar engagemang genom att involvera dina medarbetare i beslut och du utvecklar affären genom ett gott samarbete över organisationsgränser.

Utöver din personliga profil behöver du följande:
  • God svenska i tal och skrift
  • Då vårt koncernspråk är engelska ser vi att du behöver behärska även det
Om din Ansökan:
Vänta inte med din ansökan, personligt brev och CV då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi tillämpar bakgrundskontroller på alla slutkandidater.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Patrik Andersson

Sista ansökningsdag: 2023-10-08

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Vi tillämpar 6 månaders provanställning


Alligo tror på mervärdet av mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Alligo förenas starka varumärken som TOOLS, Swedol och Grolls.
Här arbetar vi nära tillsammans med yrkesfolk för att hjälpa dem göra ett ännu bättre och säkrare jobb.

Genom att förse dem med de pålitliga verktyg, förbrukningsvaror, kläder och skydd de behöver – tillsammans med råd från specialister som de kan lita på – får vi deras företag att fungera. Varje dag.

Det är det som är Alligo. Välkommen du också!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare