Hoppa till innehåll
Ansök nu

Vill du arbeta i en framtidsbransch och trivs med ett praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter? Då kan rollen som solcellsmontör vara något för dig!

Om DT Energi
DT Energi är ett systerbolag till Dala Trähus AB som säljer och bygger prefabricerade hus på västkusten med omnejd. Företaget ligger i vackra Ljungskile och är ett familjeföretag som grundades redan 1967 och omfattar nu säljare, snickare, konstruktörer och administratörer. När Dala Trähus bygger styckehus, lägenhets- eller husområden kan solceller installeras från start genom DT Energi men en stor del av vår kundkrets består även av villaägare med redan befintliga bostäder.

Om tjänsten
Som solcellsmontör på DT Energi kommer du att arbeta med att montera och installera solceller ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta utomhus på tak på privata villor, bostadsrättsföreningar och nybyggnationer så det är viktigt är att klarar av att arbeta på tak samt hanterar elverktyg. I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat paketering av material till respektive projekt i arbetsbilen, ställningsbyggande, mätning utifrån ritning, montering av fästen samt att sätta solcellerna på plats. Innan du börjar kommer du att få genomgå aktuella säkerhetsutbildningar. Arbetstiden är dagtid och projekten genomförs främst runt om i Bohuslän.

I din roll som solcellsmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

* Montage av byggnadsställning
* Inmätning och infästning av solpaneler
* Kapning av takpannor med vinkelslip
* Placering, montage och koppling av solceller
* Funktionstestning och inställningar

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid där anställningen är hos oss på Adecco med start omgående eller så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som vill vara en del av ett positivt arbetslag som tar stort eget ansvar för sina projekt. Du har lätt för att använda olika handverktyg och gillar att montera. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, likväl tal som i skrift. Du trivs med att arbeta praktiskt utomhus i alla väder samt är bekväm med högre höjder. Du har ett högt säkerhetstänk och en förståelse för vikten av nöjda kunder. I projekten kan det ibland bli snabba ändringar så det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Tillsammans med ditt arbetslag driver ni på ert arbete, tar egna initiativ och bidrar till ett positivt samarbete.

B-körkort är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Solcellsmontör, solcellspaneler, framtidsbransch, montör.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare