Administratör till världsledande företag

Administratör till världsledande företag

Vi söker nu en Administratör till vår kund i Trollhättan som idag är världsledande inom flygindustrin. Du kommer arbeta med flertalet varierande uppgifter och fungera som ett stöd för linjechefer i företagets olika värdeflöden inom produktionen. I tjänsten hanterar du olika system, men i huvudsak Microsoft Office programmen såsom Word och Excel samt program som SAP och Sharepoints.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Hantera diverse administrativa inköp från förråd
 • Semesterlistor och organisationsscheman
 • Hantera och uppdatera uppgifter i Teamsite
 • Bevaka åtgärdspunkter och actions
 • Planering/samordning av mötes- och besöksanmälningar
 • Dokumenthantering, exempelvis rapportera in utförda utbildningar och kurser
 • Hantera skyddsrondsmaterial
 • Uppföljningar av tidrapportering
 • Boka in PDP-avstämningar och andra återkommande möten
Din profil

Vi söker dig som har arbetat med liknande administrativa uppgifter tidigare och har en förmåga att kombinera noggrannhet och effektivitet i ditt arbete. I rollen arbetar du som ett stöd för din närmsta chef och har kontakt med de anställda i gruppen, det är därför viktigt att du kan vara kommunikativ och hantera olika sorters människor. Struktur, ordning och reda är A och O i tjänsten. Kunskap i programmen SAP och Sharepoints är starkt meriterande.

Krav
 • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis inom reception, sekreterare, exekutive
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • God datorvana
 • God kunskap av Microsoft Office programmen
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Xllnc Advise Recruitment blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Trollhättan
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Konsultuppdrag i 12 månader sedan övergång till kund
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 1 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt företag och är ledande inom sitt område. Företaget konstruerar och industrialiserar produkter till flygindustrin samt land och marina derivat. Här används olika tillverkningsmetoder, bland annat skärande bearbetning, svets och termisksprutning. Företaget är världsledande inom teknologiutveckling och investerar hela tiden i utveckling av kommande teknologier.

Inom företaget satsas det mycket på personalen och det investeras hela tiden i kompetensutveckling. Det är du själv som anställd som driver din utveckling och möjligheterna att växa finns där hela tiden.