Är du vår nya webbredaktör?

Är du vår nya webbredaktör?

Vi söker en hungrig person som vill hjälpa till att ta våra webbsidor till nästa nivå. Tjänsten passar dig som tycker om att producera och analysera innehåll samt skriver texter flytande på svenska. Du är full med energi, kreativ och älskar att överträffa allas förväntningar.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att skriva samt publicera informativa artiklar för konsumenter, sökmotoroptimering, jobba med våra befintliga samarbetspartners samt eventuellt skapa nya partners.

Krav / Önskemål
  • Meriterande med akademisk utbildning. Det kan till exempel vara journalist, copywriter eller annan typ av utbildning inom media.
  • Har mycket god datavana.
  • Har erfarenhet av att ta fram texter och övrigt redaktionellt material.
  • Gärna erfarenhet av sökmotoroptimering.
  • Gärna erfarenhet av affiliatemarknadsföring, ehandel eller någon typ av marknadsföring på nätet.
  • Du är en god kommunikatör då arbetet kräver en del extern kontakt.
  • Du är en självständig person som klarar många bollar i luften samtidigt.
Intervjuer för denna tjänst sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in ditt CV redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jens Ugglesjö
Telefon 0704446677
Email Mejla Jens Ugglesjö
Område Trollhättan
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik, Publicering, Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wd.se
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Westcoast Digital AB utvecklar och driver ett antal webbsidor. Inom koncernen grundade vi bl.a. supersajten TV.nu som idag är en av Sveriges största sidor på nätet. Vi jobbar med de allra vassaste domännamnen och utvecklar smarta tjänster som först och främst riktar sig till konsumenter.

Tillsammans med moderbolaget Quality Unlimited är vi totalt 10 stycken som jobbar här och sitter i fantastiska lokaler på Magasinsgatan vid kanalen i Trollhättan. Vi är ett starkt sammansvetsat team som drivs av att skapa förstklassiga produkter på webben. Vi arbetar med stor frihet och lika stort ansvar.