Underhållschef - Vattenfall Eldistribution AB

Underhållschef - Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät

Är du en av våra framtida ledare? Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och vill vara med och skapa förutsättningar för vår fortsatta framgång på Vattenfall Eldistribution. Vi erbjuder dig en mycket spännande och utmanande möjlighet, att med din kompetens och erfarenhet, driva vår resa framåt. Släpp loss dina superkrafter tillsammans med oss som Chef för underhållsgruppen inom transmissionsledningar och skog!

Du kommer att
  • Leda och fördela arbetet inom gruppen med fullt personal-, resultat- och budgetansvar.
  • Driva och leda utvecklingen av verksamheten, framför allt vad det gäller våra processer och hjälpsystem
  • Förvalta, hantera och utveckla gränssnitt och roller gentemot entreprenörer och konsulter.
  • Stötta gruppen i hantering och utveckling av medverkan i kravställningar och upphandlingar samt kontroller och godkännanden av utförda tjänster.
Då gruppens medlemmar befinner sig på olika orter i vårt avlånga land kommer du få goda möjligheter att se och upptäcka Sverige. Du kanske till och med tillhör de som trivs med att få möjligheten att resa i tjänsten.

Vi söker dig som
  • Antingen har erfarenhet från underhållsfrågor eller erfarenhet från elnätsbranschen
  • Har en akademisk examen
  • Har en god kommunikativ förmåga och kan utan problem göra dig förstådd både på svenska och engelska
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en driven, jordnära och prestigelös person som är nyfiken och villig att lära dig nya saker. Du vill bidra till att kontinuerligt förbättra och utveckla både medarbetare och Eldistributions¬verksamheten inom Vattenfall. Vidare tror vi du har en hög grad av personlig mognad och trovärdighet byggd på både livs- och yrkeserfarenhet

Meriterande för tjänsten
Det är till din fördel om du bekantat dig med skogliga frågor och/eller har erfarenhet av upphandlingar under LUF. Vi ställer oss även positiva till om du har tidigare erfarenhet att leda andra i någon form.

Vi erbjuder
Som anställd hos oss kommer du att ha en central roll i vår vision att bli Sveriges ledande Elnätsföretag, för ett klimatsmartare liv. Du får möjlighet att arbeta i en företagskultur som präglas av att vi gör varandra bättre, vi ligger steget före och vi håller vad vi lovar.

Läs mer hur vi arbetar med mångfald och inkludering här eller se gärna vår film!

Din ansökan
I din ansökan vill vi se ett tydligt CV där du beskriver dina tidigare yrkeserfarenheter och vilket ansvar du haft i olika roller.

Vi vill även att du skriver ett kortare personligt brev och behandlar följande två frågeställningar:
1. Varför vill du ha jobbet som Chef för skogligt underhåll?
2. Vilka erfarenheter tar du med dig från tidigare roller till denna tjänst och på vilket sätt tror du dessa kommer till nytta i denna roll?

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökning!

Övrig information
Rekryterande chef: Björn Axelsson, +46 70 364 69 53.
Rekryterare: Matilda Karlsson, +46 70 235 28 58.

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Chef för gruppen Underhåll av Transmissionsledningar och Skog
Placeringsort: Luleå, Trollhättan eller Solna
Sista ansökningsdag: 21 November

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)