Tekniker - Vattenfall Services

Tekniker - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Gillar du att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och arbetar helst utomhus? Det kanske är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar flera Stationstekniker till avdelning Stationsunderhåll Båberg affärsområde Väst.

Vi erbjuder ett spännande arbete inom elkraftsområdet hos oss på Vattenfall Services. Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. Vårt uppdrag är att genomföra underhåll och projekt från 0,4kV upp till 400kV. Du blir stationerad på din hemort men ditt arbetsområde är Nordvästra Götaland.

Din roll som Stationstekniker
Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster på elkraftsanläggningar som provning och förebyggande underhåll samt felavhjälpning i transformatorstationer och fördelningsstationer, på alla spänningsnivåer mellan 0,4kV och 400kV. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och teknikerna är våra ansikten ut mot kund. Vi arbetar med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda. Beredskap ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer som Stationstekniker
Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och har erfarenhet av service och underhåll av elkraftsanläggningar.

Erfarenhet av byggnation av stationer är meriterande.

Har du utbildningar som ESA, Hjärt- & lungräddning eller Heta Arbete så är det meriterande.

Tjänsten innebär en hel del bilkörning och kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska.

Placeringsort: Lämpliga orter är Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Tanum. Hemstationering tillämpas, ange din bostadsort i ansökan.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Madeleine Hagelberg, 0722219278. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724524582.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 3 november 2019.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)