Mätoperatör sökes för uppdrag på Vattenfall Eldistribution AB

Mätoperatör sökes för uppdrag på Vattenfall Eldistribution AB

Är du tekniskt intresserad och trivs i en omväxlande miljö där du får ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter? Då ska du ansöka till tjänsten som mätoperatör på Vattenfall Eldistribution AB i Trollhättan.

Om tjänsten
Som mätoperatör kommer du vara med i tekniskt felsökningsarbete. Avdelningen Mätning på Vattenfall AB jobbar med att samla in, kvalitetssäkra och rapportera mätvärden till elmarknad och kund. Du kommer arbeta med att skapa och följa upp arbetsordrar till fält kring uppsättning och nedtagning av mätare och mätinfrastruktur i fält.

Om dig
Vi söker dig som är tekniskt intresserad samt visar god samarbetsförmåga och på samma gång är analytisk, noggrann och kundfokuserad. Det är viktigt att du har en förmåga att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter och visar upp ett engagemang för uppgiften och lyfter drivkraften inom dig. För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning och att du är självständig på din väg mot uppsatta mål.

Vi söker dig som lägst har en färdig gymnasieutbildning. Det krävs ej att du har erfarenhet av denna typ av arbete sedan tidigare då upplärning kommer ske i samband med introduktionen på Vattenfall. Det meriterande om du har arbetat med el, vatten och värme eller arbete med ärendehantering. Vidare krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Om anställningen
  • Placeringsort: Trollhättan
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Januari 2020
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft, 0722-54 62 71 eller lina.melltoft@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I samarbete med Lernia söker nu Vattenfall i Trollhättan efter mätoperatör. Verksamhet arbetar med att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. Du kommer att vara anställda på Lernia men arbeta som inhyrd konsult på Vattenfall Eldistribution AB i Trollhättan.