Mätoperatör sökes för uppdrag på Vattenfall Eldistribution AB

Mätoperatör sökes för uppdrag på Vattenfall Eldistribution AB

Arbetsuppgifter

Som mätoperatör kommer du vara med i tekniskt felsökningsarbete. Avdelningen Mätning på Vattenfall AB jobbar med att samla in, kvalitetssäkra och rapportera mätvärden till elmarknad och kund. Du kommer arbeta med att skapa och följa upp arbetsordrar till fält kring uppsättning och nedtagning av mätare och mätinfrastruktur i fält.

Formell kompetens

Vi söker dig som lägst har en färdig gymnasieutbildning. Det krävs ej att du har erfarenhet av denna typ av arbete sedan tidigare då upplärning kommer ske i samband med introduktionen på Vattenfall. Det meriterande om du har arbetat med el, vatten och värme eller arbete med ärendehantering. Vidare krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Tjänsten innebär att du har god samarbetsförmåga, analytisk, noggrann och kundfokuserad. Det är viktigt att du har en förmåga att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter. Då du kommer arbeta som konsult för Lernia och därmed kommer vara vårt ansikte utåt, vill vi att du som söker visar upp ett engagemang för uppgiften och lyfter drivkraften inom dig. Att du har en hög arbetsmoral och tar uppgiften på största allvar, ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort
  • 3 månader med möjlighet till förlängning
  • Heltid
  • Trollhättan
Tillträdesdag

Processen beräknas dra igång i början av men tillträdesdag sker enligt överenskommelse

Information

Vi på Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Mer information kommer ges vid intervju men om du har några frågor, vänligen kontakta någon av våra ansvariga rekryterare;

Sandra Kriewitz 0722 - 546 796

Angelika Stenströmer 0722 - 546 735

Lernia

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi finns på olika platser runtom i hela Sverige och är en av Sveriges 100 största arbetsgivare. Lernia presenterar stolt några av landets mest nöjda konsulter då vår affärsidé baseras på att matcha rätt person för rätt tjänst och företag. Vi lägger stora resurser på friskvård och andra hälsofrämjande aktiviteter. Lernia är ett statligt bolag vilket innebär att vi arbetar med företag som har kollektivavtal och är noga med lagar och regler för att värna om våra anställda.

Lernia är vägen framåt - Forma framtiden med oss!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I samarbete med Lernia söker nu Vattenfall i Trollhättan planeringsingenjör/dataadministratör, kan enklare också nämnas mätoperatör. Du kommer att vara anställda på Lernia men arbeta som inhyrd personal på Vattenfall, vilket innebär att du kommer att vara Lernias ansikte utåt. Tjänsten fortgår fram till och med till slutet på mars, med möjlighet till förlängning därefter.