Anslutningstekniker – Vattenfall Eldistribution

Anslutningstekniker – Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Din roll som Anslutningstekniker
Vi bygger och förvaltar framtidens elnät. Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Allt för ett mer flexibelt och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig! Gruppen nätanslutningar vill nu utöka med ytterligare Anslutningstekniker. Nätanslutningsgruppen ansvarar för nyanslutning, anslutningsförändringar samt ombyggnation av Vattenfalls distributionsnät på kunds begäran.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Handlägga, kvalitetssäkra och koordinera inkommande anslutningsförfrågningar från kund eller elinstallatör
  • Vara ansvarig för mindre elnätsanslutningar genom hela processen från kundförfrågan till avslut. Detta innefattar kundofferter, beställning till entreprenör, fakturering och uppföljning
  • Vara i kontinuerlig kontakt med kunder, installatörer och entreprenörer
  • Bemanna vår elinstallatörssupport

Dina kvalifikationer
Du har en relevant teknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det kan vara meriterande om du har erfarenhet från kundkontakter. Du har god datorvana, goda kunskaper i MS- Officepaketet och har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du drivs av att ge god service och är professionell i ditt bemötande. Du har intresse för att hjälpa andra och är lösningsorienterad. Vidare har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn även i mer pressade situationer. Du kan planera och prioritera ditt jobb på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten i Trollhättan, kontakta rekryterande chef Anna Ambjörnsson 076-7711601. Gällande tjänsten i Solna kontakta rekryterande chef Niclas Ragnarsson, tfn 072-5559213. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Elias Ställ, tfn 072-4529540 elias.staell@vattenfall.com. Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Anslutningstekniker
Placeringsort: Flexibel. Solna, Trollhättan

Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 23/2

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (6 dagar kvar)