HAMNARBETARE VÄNERHAMN AB (EXTRA ARBETE)

HAMNARBETARE VÄNERHAMN AB (EXTRA ARBETE)

Vill/kan du arbeta extra vid behov? Är du flexibel, tycker om att arbeta utomhus och kan tänka dig att t.ex. endera dagen lasta jordmassor i Trollhättan och andra dagen spannmål i Lidköping? Då är detta jobbet för dig!

Om arbetet

Arbetet går ut på att lossa och lasta fartyg och att se till att gods förflyttas till rätt ställe på ett säkert sätt. Arbetet utförs främst med mobilkran och hjullastare.

Arbetstiderna är dagtid men kväll och helgarbete förekommer.

Arbetet kommer främst vara i; Trollhättan, Lidköping, Vänersborg och Hönsäter.Om dig

B-körkort och behörighet och erfarenhet av hjullastare är ett krav.

Det är meriterande om du t.ex. har C,E-körkort, förarbevis mobilkran, körvana på traktor och grävmaskin, kört kompaktlastare (bobcat) förarbevis motviktstuck samt förarbevis spårbunden kran.

Du är intresserad av teknik och fordon samt gillar att samarbeta och har ett gott bemötande.

Vi ser att du som söker är trygg i dig själv, ansvarsfull och trivs med lagarbete. Kommunikation sker framförallt via komradio vilket förutsätter ett du har en tydlig kommunikativ förmåga på svenska.

Du hanterar stress väl och håller fokus även i pressade situationer då arbetet kan ske under tidspress.

Erfarenhet av terminal och/eller hamnarbete ses som meriterande, men är inget krav.

Om anställningen

Tjänsten är en timanställning eller "Extring" som vi säger i hamnvärlden. Extringarna har en viktig funktion när det är intensiva arbetsperioder och flera fartyg anlöper våra hamnar samtidigt.

Hamnarbetet är en populär yrkesinriktning. Flera av våra medarbetare har arbetat hos oss länge. Det är inte ovanligt att "Extringar" gått vidare till fast heltidsanställning när rekryteringsbehov funnits.

Om Vänerhamn AB

VÄNERHAMN erbjuder helhetslösningar för transporter och logistik. Som en av Sveriges största hamnaktörer hanterar vi årligen godsvolymer på mer än 3 miljoner ton.
Våra anläggningar finns i Karlstad, Kristinehamn, Otterbäcken, Lidköping och Vänersborg. Vi är dessutom verksamma vid Gruvön samt i Åmål, Hällekis och Trollhättan. Välkommen att läsa mer på www.vanerhamn.se

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas under hösten 2022 och rekryteringsarbetet kommer ske löpande under ansökningstiden. Du ansöker via mail och bifogar information om dig själv gärna med CV och personligt brev.Ansökningsadress:ansokan@vanerhamn.se

Start: Omgående vid behov

Sista ansökningsdag: 2022-12-12

Omfattning: Extra arbete

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på: ansokan@vanerhamn.se


Välkommen med din ansökan
Mer info
Email Mejla Vänerhamn AB
Område Trollhättan
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.vanerhamn.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (7 dagar kvar)