Vik. Barnskötare till förskolan Tistelstången

Vik. Barnskötare till förskolan Tistelstången

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Förskolan Tistelstången är en förskola med 4 avdelningar. Förskolan ligger i bostadsområdet Kronogården.
Det finns ett nära samarbete mellan förskolorna Stallet och Tistelstången, tillsammans skapar vi en organisation som ska leda till ökad måluppfyllelse för våra barn.
Lärmiljöerna ska ge stöd för olika organisatoriska lösningar, arbetssätt och metoder i grundläggande syfte att stimulera barnet att i enlighet med sina individuella förutsättningar, utveckla metoder för att tillägna sig och använda ny kunskap. I denna organisation skapas förutsättningar för förnyelse, kreativitet och framgång.
Goda kunskaper i och erfarenhet av arbete med språk och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande
Verksamheten utgår och utformas efter att alla barn är olika och har olika behov. Varje barn ska ges förutsättningar att i tryggt socialt samspel med andra, lära och utvecklas enligt sina egna förutsättningar och behov. Detta syns i planering, verksamhet och förhållningssätt.
Stora utbildningsinsatser för all personal inom förskolan i Trollhättans Stad pågår och förskolan Tistelstången deltar i Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola!
Vår verksamhetsidé är vägledande i förhållningssätt och bemötande!

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget planera, utföra och utvärdera arbetet utifrån våra styrdokument och verksamhetsidé, vara med och utveckla vår pedagogiska verksamhet samt medverka till en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är examinerad barnskötare och vill vara med att utveckla förskolan med oss utifrån vår verksamhetsidé samt lokala och nationella styrdokument.
Du som söker ska ha tilltro till, se och möta det kompetenta barnet. Tillsammans utforskar och undersöker ni för att skaffa ny kunskap. Du har stor lust, nyfikenhet och vilja att utveckla dig själv och ditt arbetssätt, allt för att ge barnen så goda förutsättningar som möjligt för lärande.
Du har ett reflekterande arbetssätt och vana att dokumentera och reflektera kring din verksamhet och dig själv. Brinner du för något särskilt fokusområde, kan det vara ett välkommet inslag.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!