Vi söker timvikarier inom Personlig Assistans

Vi söker timvikarier inom Personlig Assistans

Varje dag jobbar Trollhättans Stads 4 500 medarbetare för att göra en positiv skillnad för Trollhättans alla kommuninvånare. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.


Verksamhetsbeskrivning
Att leva ett rikt liv, där möjligheter finns för utveckling och personliga intressen, är något alla människor önskar. Med rätt personlig assistans så blir detta möjligt!
Personlig assistans är en del av Omsorg för funktionsnedsatta. Här jobbar våra personliga assistenter dagligen med att göra skillnad och skapa mervärde för våra brukare. Fokus ligger på att ge brukaren ett individuellt och situationsanpassat stöd som bygger på vår gemensamma värdegrund och ett socialpedagogiskt förhållningssätt. Målet med våra insatser är att det skall leda till ökad delaktighet, trygghet och självständighet för brukaren och verksamheten i stort. Vi behöver nu utöka vårt team med fler timvikarier.

Arbetsuppgifter

Som personlig assistent arbetar du för att ge stöd utifrån brukarens behov. Detta kan bland annat innefatta att hjälpa till att stötta vid måltider, hygiensituationer, av- och påklädning och att ta hand om hushållssysslor. Du möjliggör även för brukaren att arbeta, ägna sig åt fritidsintressen, umgås med sina vänner och att delta i olika aktiviteter. Arbetet som personlig assistent kan vara förlagt till dygnets alla timmar, veckans alla dagar. Som personlig assistent ges du även möjligheten till ett varierande arbete och känslan av att arbeta med något av stor betydelse.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att Du har studerat/studerar omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet, men det är inget krav. Har du erfarenhet av liknande arbete med människor ses detta som mycket meriterande. Du som söker skall även ha fyllt 18 år.
För oss är det viktigt att du är en engagerad och ansvarsfull medarbetare och ha en stor empatisk förmåga. Brukaren förlitar sig på sin assistent i sin vardag och det är därför viktigt att du är lyhörd och ödmjuk inför andra personers livssituation. Du skall också ha en god förmåga att skapa relationer och ha en glad och positiv framtoning.
Körkort är önskvärt, men inget krav.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 7 dec (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!