Verksamhetschef Måltid och Lokalvård

Verksamhetschef Måltid och Lokalvård

Varje dag jobbar Trollhättans Stads 4 500 medarbetare för att göra en positiv skillnad för Trollhättans alla kommuninvånare. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Verksamhet

Serviceförvaltningen befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Förvaltningen består av två kontor Måltid och lokalvård samt Produktion och service med totalt drygt 400 medarbetare.

Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt kunna möta dagens och framtidens krav. Måltid- och lokalvårdsverksamheten servar stadens övriga förvaltningar med måltidsproduktion och lokalvård inom förskola, skola och omsorg.

Hos oss får du arbeta tillsammans med härliga kollegor. Vi stöttar och hjälper varandra. Detta stärker oss, skapar arbetsglädje och ökar vår gemenskap. Som chef i Trollhättans Stad erbjuds du olika kompetenshöjande insatser i form av chefsutbildningar och mentorprogram. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därmed flexibel arbetstid samt friskvårdsbidrag.

Förvaltningen fortsätter att växa och utökas nu med en ny spännande roll i form av Verksamhetschef inom Måltid och Lokalvård. Vi söker därför dig som är redo att leda, utveckla och motivera i en föränderlig verksamhet.

Arbetsuppgifter

I denna nya roll som verksamhetschef kommer du ur ett övergripande och strategiskt perspektiv utveckla och kvalitetssäkra vår måltids- och lokalvårdsverksamhet. Du agerar utifrån fattade beslut och utifrån behoven från förvaltningarna. Detta genom att förbättra processer inom verksamheten som leder till kvalitet- och kostnadseffektiviseringar. Du kommer även utifrån resultaten av genomförd köksutredning fortsätta arbetet med att utveckla vår framtida måltidsproduktion.

Som verksamhetschef leder du enhetschefer och övriga medarbetare där du har ett övergripande ansvar för personal, budget och ekonomisk uppföljning. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och verkar i nära samarbete med medarbetare i verksamheten samt förvaltningschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med stort engagemang vill vara med och påverka och utveckla förvaltningens verksamheter. Du skall ha lämplig högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer lämplig för denna tjänst. För att lyckas i denna roll behöver du ha god kunskap inom området måltid och lokalvård, gärna från kommunal verksamhet. Du skall också ha flerårig dokumenterad ledarerfarenhet, gärna där du har lett andra chefer. Det är även meriterade om du tidigare arbetat med kvalitetsutveckling, effektiviseringar och förändringar inom måltid och lokalvård.

Som person behöver du ha god strategisk förmåga där du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du har också modet för nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har även god samarbetsförmåga där du förhåller dig till dina kollegor, medarbetare och andra kontakter på ett lyhört och smidigt sätt. Även god kommunikativ förmåga är av vikt där du utrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift. Du trivs med att jobba i team och har förmågan att skapa en vi-känsla och delaktighet.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!