Undersköterskor till Källtorps Hemtjänst

Undersköterskor till Källtorps Hemtjänst

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Källtorps hemtjänstgrupper, Norr och Söder, utgår från Källtorpsgården, beläget i fin miljö strax utanför centrala Trollhättan. Vi jobbar utifrån den nationella värdegrunden och vårt fokus ligger på att genom en kvalitativ omvårdnad skapa förutsättningar för en god livsföring för våra äldre. Vi söker nu två flexibla undersköterskor som brinner för sitt uppdrag. Vi är ett härligt team på 40 medarbetare som med vårt goda samarbete hjälper varandra över gränserna och visst vill du bli en utav oss?

Som medarbetare i Trollhättans Stad får du möjlighet att utveckla din kompetens och vi lär mycket av varandra. Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag och förmånliga träningskort på flera olika träningsanläggningar via personalföreningen Rabatten.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av omvårdnadsinsatser, aktiviteter och delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska och rehab-personal. Vi utför arbetet i brukarnas hemmamiljö och målet är att våra äldre skall ges möjlighet till god livskvalitet och känna välbefinnande. Tillsammans försöker vi alltid skapa bästa möjliga möte med såväl brukare som anhöriga. Dokumentation enligt gällande lagstiftning är också en viktig del av arbetet. Arbetstiderna är schemalagda på dag/kväll, både vardag och helg.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet utav arbete inom Hemtjänst ses det som mycket meriterande. Du ska ha allmänt goda datakunskaper samt behärska det svenska språket väl, både i tal och i skrift. För tjänsten krävs det att du innehar körkort B.

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarsfull och noggrann i ditt utförande. Du är trygg och professionell i din roll där du är trygg i att fatta egna beslut. Du trivs med att samarbeta med andra då arbetet kräver ett samspel med flera andra professioner. För att snabbt kunna anpassa dig efter rådande situation krävs det även att du är flexibel i ditt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsinformation
Rekrytering/intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (1 dag kvar)