Undersköterskor pool till Kvarteret Humlan

Undersköterskor pool till Kvarteret Humlan

Välkommen att söka arbete som Undersköterska i vår pool på Kvarteret Humlan!

Vi söker dig som vill vara med och säkra en god omvårdnad och service till våra äldre, nu och i framtiden. Som undersköterska har du ett av kommunens mest betydelsefulla arbete.

Vi är övertygade om att olikheter berikar och strävar därför efter att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Arbetsuppgifter
Du skall utföra arbetsuppgifter enligt socialtjänstlagen och på delegation enligt Hälso-och Sjukvårdslagen. I vårt arbetssätt utgår vi ifrån den nationella värdegrunden vilket bland annat innebär att brukaren ges möjlighet till delaktighet och inflytande över de insatser som beviljats.

Kvalifikationer
Du är:
  • utbildad undersköterska
  • är kreativ och hittar lösningar på situationer som kan uppstå
  • har en förmåga att lära dig nytt samt är uthållig
Du skall behärska svenska språket i både skrift och tal samt ha viss grundläggande datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsinformation
Vi arbetar med heltid som norm men du kan önska sysselsättningsgrad.
Rekrytering sker under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!