Timvikarie till Utbildningsförvaltningen

Timvikarie till Utbildningsförvaltningen

Vi behöver fler kollegor! Är du en av dem?

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete? Vi har behov av fler timvikarier! Som timvikarie inom Utbildningsförvaltningen har du möjlighet att prova på att jobba inom olika verksamheter såsom förskola, grundskola, grundsärskola och fritidshem och få nyttig arbetserfarenhet!

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på någon av våra förskolor, skolor och fritidshem på kortare eller längre uppdrag. Utifrån verksamhetens behov och dina önskemål finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du vill arbeta. Det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning. I samband med anställning som timvikarie får du praktisk information och en introduktion.

Vi söker dig som är över 18 år. Du skall minst ha gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot barn och fritid, eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Det är meriterande om du har högskoleutbildning, studerar vid högskola och/eller har erfarenhet av arbete med barn och unga. Om du är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog ser vi givetvis det som ett stort plus.

Då kommunikationen med barn, elever, vårdnadshavare och övrig personal är en viktig del av arbetet, krävs det att du behärskar det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet; du bör vara engagerad, initiativtagande, flexibel, ansvarsfull, ha ett gott bemötande samt ha ett genuint intresse av barn och elever!

Intresseanmälan och praktisk information
Vi vill att du i din ansökan skriver några rader om varför du vill arbete inom Utbildningsförvaltningen och motiverar dina val av verksamheter såsom grundskola, förskola, fritidshem mm. Vi kommer löpande göra urval och kalla kandidater till gruppintervjuer, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera, för att kunna arbeta hos oss behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. I samband med din ansökan, beställer du ett registerutdrag från polisens belastningsregister. Det skickas hem till dig.

Länk till sidan: Belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!