Studiehandledare i Somaliska till Stavreskolan

Studiehandledare i Somaliska till Stavreskolan

Om Skolan
Stavreskolan är en F-9 skola som ligger i de östra delarna av Trollhättan. På skolan har vi ca 550 elever och är indelade i två enheter F-5 och 6-9. Vi arbetar aktivt med IKT i undervisningen och är inne i ett intressant arbete med en gemensam helhetsidé för hela skolan. Eleverna möts dagligen av ett kompetent och engagerat kollegie och nu hoppas vi att du vill bli en del av detta.

Vi söker i dagsläget en studiehandledare i språket somaliska.

Arbetsuppgifter
Vi söker studiehandledare i språket somaliska. I rollen som studiehandledare arbetar du tillsammans med elevernas ämneslärare och stöttar elever på modersmålet. Du kommer att jobba med elever enskilt och eller i grupp samt tillhöra ett arbetslag där ni tillsammans utvecklar verksamheten. Du kommer att arbeta med alla professioner som finns på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en mycket goda språkkunskaper i svenska samt i språket somaliska och är legitimerad lärare. Erfarenhet av arbete i grundskolan som modersmålslärare eller studiehandledare är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta. Du kan skapaförtroendefulla relationer, arbeta självständigt och har ett gott ledarskap i och utanför klassrummet. Du förstår vikten av att anpassa ditt stöd utifrån elevernas behov.

Anställningsinformation
Tjänsten är en visstidsanställning på 100%, med möjlighet till förlängning om behovet kvarstår.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 20 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!