Strömslundsskolan söker Slöjdlärare

Strömslundsskolan söker Slöjdlärare

Om verksamheten
Strömslundsskolan ligger på västra sidan älven i Trollhättan med cirka 600 elever i år F-9. Skolan har en god IKT-standard som med sin duktiga och trevliga personal arbetar med att rusta eleven för ett hälsosamt och framgångsrikt liv. Vi är ett glatt gäng som arbetar medvetet med kunskap, relation och att skapa goda förutsättningar för lärande. Skolan kännetecknas av god arbetsro och god måluppfyllelse där elever och personal trivs tillsammans.

Arbetsuppgifter
Till Strömslundsskolan söker vi nu en engagerad, kreativ och duktiga lärare i slöjd för undervisning i de yngre årskurserna. Utifrån din kompetens och erfarenhet kan tjänsten kombineras med uppdrag som resurspedagog och mentorskap i åk 7-9.

Kvalifikationer
Vi söker dig i första hand som är legitimerad lärare mot aktuella åldrar och ämne. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet. Du är positiv, ser möjligheter och hittar strategier för att nå varje elev och kan stärka elevens kunskapsutveckling och dennes personliga utveckling. Du är duktig på att tydliggöra kunskapskraven och arbetar formativt i din undervisning. Du har god förmåga att samarbeta, tar ansvar, är lyhörd, har tålamod och är lösningsorienterad. Gemenskap och delaktighet är viktigt och du organiserar arbetet för att möta elevers olika förutsättningar.

Goda IT-kunskaper, erfarenheter av ämnesövergripande arbete och dokumenterad erfarenhet av att god måluppfyllelse är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, ditt förhållningssätt och intresse av pedagogisk utveckling i en föränderlig värld.

Välkommen till oss med din ansökan!

Anställningsinformation
Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med din ansökan!
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!