Specialpedagog Strömslundsskolan/Hälltorpskolan

Specialpedagog Strömslundsskolan/Hälltorpskolan

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Strömslundsskolan är en F-9 verksamhet med ca 600 elever och ligger i Västra delen av staden. Hälltorpskolan är en F-3 med ca 60 elever skolan som ligger i det nybyggda området Hälltorpsgård. Skolorna präglas av en god skolmiljö där elever känner sig trygga.

Vi söker nu en specialpedagog för F-3 på Strömslundsskolan och Hälltorpskolan eftersom som vår nuvarande har sökt sig vidare mot nya utmaningar.

Arbetsuppgifter
Hos oss är du en viktig del i skolans elevhälsoteam och arbetar aktivt för att få elevens skoldag att fungera väl. Du genomför pedagogiska utredningar, läs- och skrivutredningar och är ett stöd för mentorerna utifrån handledning. Tillsammans med rektor samverkar du men interna och externa aktörer för elevens bästa och god måluppfyllelse. Tillsammans med skolans personal arbetar du för att utveckla skolans lärandemiljö och införa insatser för särskilt stöd. Du arbetar för god samverkan mellan skola och hem.

Kvalifikationer
Du är färdigutbildad eller går idag utbildning till specialpedagog. Du har formell och reell kunskap om neuropsykiatriska funktionsvariationer. Det är meriterande om du är utbildad och har kunskap inom bravkod, Logos och/eller PMO. Meriterande att du har erfarenhet att genomföra pedagogiska utredningar och läs- och skrivutredningar.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!