Sommarvikarier till Vård- och Omsorg

Sommarvikarier till Vård- och Omsorg

Sommarvikarier till vård- och omsorg, omsorg för funktionshindrade, socialpsykiatri och personlig assistans!

Varje dag jobbar Trollhättans Stads 4 500 medarbetare för att göra en positiv skillnad för Trollhättans alla kommuninvånare. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Nu söker vi talanger som vill verka och göra skillnad inom omsorgen sommaren 2019.

Om verksamheten
Att arbeta inom Omsorgsförvaltningen i Trollhättans Stad handlar om självaste livet. Hos oss är du med och bidrar med trygghet och meningsfullhet för våra brukare.

Vi erbjuder Dig möjligheten till ett varierande arbete där din insats är av stor betydelse.

Arbetsuppgifter
Som sommarvikarie hos oss på Omsorgsförvaltningen kan man arbeta inom följande områden;
  • Vård och omsorg
  • Omsorg för funktionsnedsatta
  • Socialpsykiatrin
  • Personlig assistans
Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av att hjälpa till vid måltider, hygien, förflyttningar och följa med brukaren på olika aktiviteter. I arbetet ingår dokumentation och att utföra insatser utifrån sjuksköterskans delegation.

Din arbetstid kommer vara schemalagd, dag, kväll och helg. Även nattjänster och dygnspass förekommer i vissa tjänster.

Kvalifikationer
Vi sätter stort värde vid att du som söker är ansvarsfull och tycker om att ge god service. Har du en godkänd eller pågående utbildning från Omvårdnadsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet är detta meriterande.

Våra brukare har ett varierat behov av stöd och hjälp och det är viktigt att du är ödmjuk och lyhörd inför detta. Du ska ha god förmåga att skapa relationer då du i arbetet har många kontaktytor med såväl brukare, företrädare som anhöriga. Erfarenhet av likande arbete är meriterande.

För arbetet krävs goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt. Du som söker ska även ha fyllt 18 år. Körkort är önskvärt men inget krav.

Ansökningsinformation
I din ansökan kommer du få möjlighet att meddela vilka perioder du kan arbeta. Du kommer även få möjlighet att välja vilka områden du helst skulle vilja arbeta inom.
Vi kommer att kunna erbjuda både månadsanställning och timanställning som sommarvikarie.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot en härlig sommar där Du kan vara med och göra skillnad för människor varje dag!

Välkommen med din ansökan!

Frågor mailas till

Planeringssamordnare Maria Gällnäs, maria.gallnas@trollhattan.se eller
Enhetschef Ulla-Carin Tegelberg, ulla-carin.tegelberg@trollhattan.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!