Skolvaktmästare Sylteskolan F-9

Skolvaktmästare Sylteskolan F-9

Beskrivning
Sylteskolan står inför en mängd positiva utmaningar. Bland annat kommer vi att bygga en ny skola som ska vara en pedagogisk mötesplats där flexibilitet, kommunikation, samverkan och trygghet är ledord. På Sylteskolan ser vi mångfald som en tillgång och inkludering som en självklarhet. I vår verksamhet finns många olika nationaliteter representerade och i våra undervisningsgrupper undervisar vi elever utifrån olika kursplaner. Vår ambition är att ständigt utveckla oss och vår verksamhet med målet att öka elevernas måluppfyllelse, kunskapsmässigt och socialt och vi söker dig som vill vara en del av vår utveckling.

Arbetsuppgifter
Som vaktmästare ansvarar du för att lokalerna med tillhörande inventarier är i gott skick och att inre- och yttre miljö är säker och trivsam. Några av arbetsuppgifterna du utför är; underhållsarbete, enklare reparationer, tillsyn, sop- och posthantering samt gör felanmälningar. I rollen som vaktmästare ingår att ge service till lärare, övrig personal och elever. I tjänsten ingår också att vara delaktig i brandskyddsarbete, skyddsronder och arbetsmiljöarbete, inköp och dokumentation, mattransporter, flytthjälp vid byte av lokaler etc. Flera arbetsuppgifter kräver att du har vana av att arbeta med dator.

Kvalifikationer
Du ska ha en fastighetsteknikerutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det krävs att du har B-körkort och det är meriterande om du har någon form av hantverksutbildning. Som person är du ansvarstagande, flexibel och strukturerad vilket gör att du har en mycket god förmåga att planera och organisera din tid samt se vad som behöver göras. Du har en utpräglad servicekänsla och ett gott bemötande. Du arbetar lika bra självständigt som i samverkan med andra och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och trivs med nya utmaningar. Arbetet kräver stort tekniskt och praktiskt kunnande samt goda kunskaper inom IT området.

Alla i skolan omfattas av läroplanen, alla vuxna har ett ansvar i att vara förebildliga för eleverna. Det krävs därför att du i ord och handling verkar aktivt för den värdegrund som skolan representerar och tar avstånd från det som avviker från värdegrunden. I din roll som vaktmästare är du normgivare och kulturbärare för alla elever.

Erfarenhet av likvärdigt arbete är önskvärt och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsinformation
Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid allt arbete inom skola.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 10 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!