Skogshöjdens förskolor söker förskollärare

Skogshöjdens förskolor söker förskollärare

Om verksamheten

Förskolorna på Skogshöjden är Kritan, Tornet samt Västanvinden och ligger väster om älven i Trollhättan med skog och natur inpå knutarna. Just nu söker vi 2 förskollärare, 1 tjänst till Kritan och 1 tjänst till Tornet med start i augusti-19.

Team är viktigt för oss, vi tror på att kollegial reflektion kring undervisning och verksamhet fördjupar vårt eget lärande. Vi skapar forum där alla tre förskolorna möts, men också på den enskilda förskolan samt i arbetslagen för att berika varandra. Förskolornas nästa steg är att jobba fram en verksamhetsidé för sin egen förskola.

Vi dokumenterar verksamheten på vår lärplattform It´s learning, ett verktyg för att systematiskt dokumentera, följa upp och utvärdera vår verksamhet. Detta är ett led i att kvalitetssäkra barns lärande och den undervisning vi bedriver.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten och undervisningen på förskolan. Du ska tillsammans med kollegor planera, genomföra, analysera och utvärdera undervisningen i vårt systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med arbetslaget och övriga kollegor på förskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du brinner för att vidareutveckla verksamheten, vill bidra till att skapa den goda arbetsplatsen samt finner stimulans i att arbeta i team där kollegialt lärande är viktigt. Du gillar utmaningar, är kreativ och ansvarstagande, samt arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska vara väl förtrogen med uppdraget och utföra arbetet på ett professionellt sätt. Att kunna samarbeta med kollegor och chef för att bidra till barns utveckling och lärande är en förutsättning liksom förmågan att skapa goda relationer med barn och föräldrar. Vi värdesätter flexibilitet, glädje och ett stort engagemang för ditt uppdrag.

Anställningsinformation

Intervjuer kommer ske kontinuerligt under ansökningstiden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 22 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!