Sjuksköterskor till Tallbacken Korttids/växelvård Demens

Sjuksköterskor till Tallbacken Korttids/växelvård Demens

Om verksamheten
På Tallbacken finns två avdelningar, Älvan och Demenscentrum där vi har platser för korttidsvård, växelvård samt boende för demenssjuka. Här arbetar du i team med arbetsterapeut, fysioterapeut och undersköterskor och du ingår i en grupp på 15 sjuksköterskor.

Nu behöver vi sjuksköterskor till Demensavdelningen.

Avdelningarna är ett nav i den kommunala Hälso- och Sjukvården då flödet in och ut är stort, patienterna kommer ofta från sjukhus men kan också komma hemifrån. Palliativ vård och en avancerad medicinsk vård bedrivs i hög omfattning på avdelningarna.

Tre veckors introduktion är en självklarhet.

Du arbetar på individuellt schema med var fjärde helg.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som sjuksköterska i Trollhättans Stad handlar om självaste livet. Du möter människor som behöver din hjälp och du kliver rakt in i deras tillvaro. På Älvan och Demenscentrum har du kontakt med alla andra kommunala verksamheter samt länssjukvård och primärvård då vi tar emot och lämnar patienter till andra verksamheter.

Uppdraget som sjuksköterska i Trollhättans Stad syftar till att planera vården för våra patienter inom staden i ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen med målsättning om att ge en god och säker vård utifrån patientens diagnos och dess konsekvenser i vardagen. Du har en viktig roll för att tillsammans med övriga professioner och biståndsenheten planera för fortsatt vård och omsorg efter vistelsen hos oss.

I rollen som sjuksköterska är du ansvarig för att Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) efterlevs på ett bra sätt i våra verksamheter. Vi arbetar med kvalitetssäkring utifrån nationella kvalitetsregister. Du är en viktig del i teamet för patientens trygghet och livskvalitet. Du leder omvårdnaden utifrån ett personcentrerat perspektiv och förväntas utbilda och handleda omvårdnadspersonal i det patientnära arbetet.

Kvalifikationer
Vi sätter stort värde på personliga egenskaper och ser att du som söker är en empatisk person med ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och flexibel och anpassar dig lätt till nya gruppkonstellationer. Du brinner för ditt arbete och känner ett stort engagemang för att utveckla dig själv och verksamheten i samverkan med övriga professioner. För att arbeta på Demenscentrum är det viktigt med erfarenhet av demenssjukvård och en vilja att jobba inom denna specialitet. Att ha erfarenhet av demensutredningar är meriterande.

För tjänsten som sjuksköterska krävs att du som söker är:
  • Legitimerad sjuksköterska.
  • Innehar körkort med behörighet B.
Anställningsinformation
Rekrytering /intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Kontaktperson MyNetwork / Varbi
Email Mejla MyNetwork / Varbi
Område Trollhättan
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!