Samordnare till Skoftebyskolans servicelag

Samordnare till Skoftebyskolans servicelag

Vill du vara med och utveckla måltiden på Skoftebyskolan?
1 oktober 2017 startade vår nya Serviceförvaltning i Trollhättans Stad. Det innebär att vår nya måltidsorganisation befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt möta dagens och framtiden krav och behov. I Måltidsorganisationen tillagas och serveras ca 27 000 måltider varje dag.

Skoftebyskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och har ett mottagningskök. Huvudkomponenten kommer levererad från vårt centralkök. Servicelaget består av sju personer som tillsammans ansvarar för lokalvård och måltid på skolan.

Arbetsuppgifter
Ett gott ledarskap är vårt viktigaste verktyg i Trollhättans Stad. Utifrån detta leder och motiverar Du personalgruppen genom ledorden helhetssyn, respekt, engagemang och handling.

Som samordnare på Skoftebyskolan, leder och fördelar du arbetet i den dagliga driften. Du ansvarar för beställningar, dokumentation, arbetsledning med mera. Du är kontakten ut mot pedagogerna och verksamheten samt till viss del elever och vårdnadshavare. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på enheten och i staden samt med enhetscheferna för måltid och lokalvård.

Kvalifikationer
Du är utbildad på storhushåll-, hotell- och restaurangprogrammet på minst gymnasienivå. Du har även dokumenterad erfarenhet av arbetsledande funktioner inom måltidsverksamhet, med fördel inom skola eller förskola. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP. Goda kunskaper i specialkost är meriterande. Du har ett stort engagemang kring måltiden och en förmåga att inspirera dina kollegor och elever på skolan till en trivsam måltidsupplevelse.

Du har även goda datakunskaper då kommunikation, ekonomi, beställningar samt viss dokumentation sker digitalt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet och värdesätter högt att du är strukturerad och har en god organisationsförmåga. Som person är du drivande och trivs med att leda en arbetsgrupp i förändring. Det ställer krav på att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, samt har god förmåga att kommunicera med människor i både tal och skrift i det svenska språket.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 22 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!