Beskrivning
På samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar drygt 80 medarbetare inom olika områden; bygglov, kart/mät, lantmäteri, gata/park, miljö och planer. På Stadsarkitektkontoret är vi tolv personer som arbetar med ärenden inom plan- och bygglagstiftningen. Vi ansvarar för bygglov, anmälan, förhandsbesked, strandskyddsdispenser, tillsyn, kontroll och rådgivning.

I Trollhättan står vi inför spännande utmaningar i stadsbyggandet. Bostadsbyggandet ökar och näringslivet fortsätter att utvecklas. Det goda läget och högskola i city gör staden attraktiv för såväl boende som näringsliv. Vi söker Dig som vill bli en av oss som jobbar för bra service för de som vill bygga i vår stad.

Arbetsuppgifter
Som registrator arbetar du med registrering av handlingar, arkivering av ärenden och fakturering som rör bygglovsprocessen. Du har kontakter med besökare och hjälper de som vill hämta ut handlingar. Ansvar för hemsidan kan vara aktuell.

Vi arbetar för att få en smidig digital process och din kunskap om arkivering och administration kommer bli viktiga delar som vävs in i helheten. Engagemang, utvecklingsfokus och öppenhet för nya arbetssätt är egenskaper som behövs för att klara uppgiften.

Vi arbetar i ärendehanteringssystemet ByggR som kommer att bytas ut under året. Det nya systemet blir Castor.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten har du:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi/administration
  • Arbetslivserfarenhet av administration
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (i tal och skrift)
Arbetet kräver att du är strukturerad, ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Det är önskvärt att du tidigare har arbetat inom större organisationer. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper inom Officepaketet. Du ser IT verktyg som en naturlig del i din vardag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet då det är viktigt att du är trygg och stabil i din yrkesroll och har en god självinsikt.

Anställningsinformation
Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 31 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!