Pooltjänst Kock

Pooltjänst Kock

Är du en flexibel och glad person som trivs med att byta miljö ofta? Då är en pooltjänst något för dig! Ett spännande jobb med nya utmaningar varje dag.

Som kock med pooltjänst ansvarar du för att planera och laga den mat som dagligen serveras till förskolebarn och brukare inom omsorgen. Du har också ansvar för specialkost och att arbeta efter fastslagen egenkontroll. Arbetet som kock pool är omväxlande och du har ofta flera saker på gång samtidigt. Du kommer att ha en hemvist i ett kök, när behov finns kommer du att arbeta i andra kök inom verksamheten. Du måste vara flexibel då variationer i arbetstid och arbetsplats är föränderligt.

Arbetet i kök kräver att du har lätt för att samarbeta med andra. Du ska ha arbetat inom restaurang och storhushåll tidigare. Du ska vara serviceinriktad då du möter många olika människor i ditt arbete.

Kvalifikationer
Dina egenskaper:
Du är flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.

Du är självständig och ska kunna jobba i alla våra kök inom förskola och omsorg. Du strävar alltid efter hög kvalitet och bra service. Du har ett genuint intresse för mat. Du har alltid matgästerna i fokus och ser möjligheter istället för begränsningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kompetenskrav:
Du ska ha genomgått Restaurang och livsmedelsprogrammet eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av måltidsproduktion är ett krav. Du måste ha kunskap om dietkoster (tillagning och servering) och datavana då varubeställningar görs digitalt. Du ska ha goda kunskaper i svenskt tal och skrift.

Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning då resor mellan kök ingår i tjänsten.

Anställningsinformation
Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningstiden.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 3 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!