Planarkitekter till Trollhättans Stad

Planarkitekter till Trollhättans Stad

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Trollhättan växer - vill du vara med?
Vi söker två planarkitekter som vill vara delaktiga i arbetet med att utveckla Trollhättan. Tillsammans med ett kreativt och engagerat plankontor kommer ni vara med och planera för att nå målet 70.000 invånare år 2030.

Trollhättan befinner sig i en mycket expansiv fas med ökad inflyttning och pendling. Plankontoret arbetar med strategisk planering, både på en översiktlig nivå och detaljplanering, för att möjliggöra den efterfrågade utvecklingen. Vi planerar bland annat för en ny bro över Göta älv och en ny central stadsdel med en blandning av kontor, bostäder och service. Utvecklingstrycket är stort och allt fler får upp ögonen för vår stad. Med pendlingsavstånd till Göteborg och närhet till andra orter i Västra Götaland skapas viktiga förutsättningar för stadens långsiktiga utveckling.

Arbetsuppgifter
Du kommer att delta i förverkligandet av nya spännande stads- och samhällsutvecklingsprojekt genom upprättande av främst detaljplaner.
Som planarkitekt är du projektledare vilket innebär att du ansvarar och leder planeringen genom hela processen. Du har en central roll och goda förutsättningar att påverka stadens utveckling i riktning mot ett mer hållbart och inkluderande samhälle. Dialog med invånare, fastighetsägare, exploatörer, politiker och medarbetare är en viktig del i arbetet. Som medarbetare har du goda möjligheter till kompetensutbildning genom att delta i kurser och föreläsningsserier.

Kvalifikationer/Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering eller samhällsplanering. Du har erfarenhet av planarbete på detaljplanenivå och är van att arbeta i planerings- och visualiseringsverktyg, såsom AutoCAD, GIS och andra relevanta program.
Som person är du bekväm med att jobba självständigt och har lätt för att samarbeta. Du är ansvarsfull och bidrar med en positiv stämning i arbetsgruppen. Du är kommunikativ och utåtriktad i ditt möte med olika aktörer.
Vi vill att du har körkort för bil.

Anställningsinformation
De tjänster vi vill tillsätta är dels ett vikariat under 2020, där möjlighet till förlängning och fast anställning kan finnas. För att möta den stora efterfrågan på nya detaljplaner så ska vi även utöka vårt kontor med en ny medarbetare. Vi letar därför också efter dig med längre erfarenhet inom yrket, som vill bli del i vårt arbetslag på lång sikt.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Organisation & ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!