Paradisets förskolor söker förskollärare

Paradisets förskolor söker förskollärare

Om verksamheten
Förskolorna på Paradisområdet är Källstorpsbacken, Stridsbergsgården samt Lyckan och ligger väster om älven i Trollhättan med gångavstånd såväl till centrum som till skogen. Just nu söker vi 3 förskollärare, 1 tjänst till Källstorpsbacken och 2 tjänster till Stridsbergsgården med start i januari, februari och mars -19.

Våra utvecklingsområden har under det senaste året varit Pedagogisk dokumentation samt Naturvetenskap och teknik. Team är viktigt för oss, vi tror på att kollegial reflektion kring undervisning och verksamhet fördjupar vårt eget lärande. Vi skapar forum där alla tre förskolorna möts, men också på den enskilda förskolan samt i arbetslagen för att berika varandra. Förskolornas nästa steg är att jobba fram verksamhetsidéer för sin egen förskola.

Vi dokumenterar verksamheten på vår lärplattform It´slearning. Denna kommer att vara ett verktyg för att systematiskt dokumentera, följa upp och utvärdera vår verksamhet. Detta är ett led i att kvalitetssäkra barns lärande och den undervisning vi bedriver.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten och undervisningen på förskolan. Du ska tillsammans med kollegor planera, genomföra, analysera och utvärdera undervisningen i vårt systematiska kvalitetsarbete. Samt utveckla verksamheten på förskolan utifrån kommunala och statliga styrdokument, såsom UTB:s Helhetsidé, Målbild för likvärdiga förskolor, Lpfö samt skollag. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med arbetslaget och övriga kollegor på förskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du brinner för att vidareutveckla verksamheten, vill bidra till att skapa den goda arbetsplatsen samt finner stimulans i att arbeta i team där kollegialt lärande tillsammans med dina kollegor är viktigt. Du gillar utmaningar, är kreativ och ansvarstagande, samt arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska vara väl förtrogen med uppdraget och utföra arbetet på ett professionellt sätt. Du är väl förtrogen med digitala verktyg.

Att kunna samarbeta med kollegor och chef för att bidra till barns utveckling och lärande är en förutsättning liksom förmågan att skapa goda relationer med barn och föräldrar.

Vi värdesätter flexibilitet, glädje och ett stort engagemang för ditt uppdrag.

Anställningsinformation
Intervjuer kommer ske kontinuerligt under ansökningstiden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 7 dec (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!