Nyöppnad förskola söker Förskollärare

Nyöppnad förskola söker Förskollärare

Beskrivning
Förskolan Gulsparven är en nybyggd förskola med fyra avdelningar som slår upp portarna 7 januari 2019. Förutom att vi har ett härligt tillagningskök kommer vi också att erbjuda inspirerande ute- och innemiljöer, där vi kan arbeta med omsorg och lärande som en helhet.


Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med dina kollegor att driva ett systematiskt kvalitetsarbete som ger dig möjlighet att ge barnen de bästa förutsättningar till lärande. Du ska bedriva undervisning och dokumentera verksamheten samt barnens lärande.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad förskollärare med ett positivt och reflekterande förhållningssätt. Du ska ha förmåga samt tycka om att arbeta i team. Du ska vara kreativ, ansvarstagande och ha förmåga att organisera upp en ny verksamhet.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 26 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!