Leg. Arbetsterapeut

Leg. Arbetsterapeut

Nu söker vi Arbetsterapeut till Rehabenheten!
Just nu har vi behov av arbetsterapeut inom områdena Hemrehabilitering och särskilt boende.

När Du kommer till oss erbjuder vi ett utmanande och varierande arbete! Här får Du arbeta med rehabilitering och i team kring patienterna. Du har stora möjligheter att följa Dina patienter över tid och se resultatet av Dina insatser. I uppdraget ingår också att handleda övrig personal inom rehabiliteringsområdet. Arbetsdagen är varierande och Du har stor frihet att planera dagen själv.

Kompetensutveckling och reflektion är viktigt för oss, därför erbjuder vi möjlighet till Förtroendetid, 12,5% av din arbetstid. Innehållet i förtroendetiden planerar du tillsammans med chef och Du har möjlighet att förlägga den tiden när den bäst passar Dig!

Du är viktig för oss!
För oss som arbetsgivare är det viktigt att bidra till att Du har god hälsa och ett hållbart arbetsliv som kan kombineras med Ditt privatliv. Därför har vi ett generöst flextidsavtal samt goda möjligheter att vara tjänstledig del av Din arbetstid.

Som anställd i Trollhättans stad får Du också ett friskvårdsbidrag samt förmånliga rabatter på träningskort, mat, nöje, resor, hem och fritid via vår personalförening.

För Dig som arbetar deltid pga att du har barn så kompenserar arbetsgivaren din tjänstepension som om Du arbetar heltid.

Vi ser till att Du via olika försäkringar vid sjukdom och föräldraledighet har en trygg anställning hos oss.

För Dig som är på väg att flytta till Trollhättan så kan vi erbjuda förtur i bostadskön till vårt kommunala bostadsbolag.

För Dig som vill pendla till Trollhättan kan vi erbjuda förmånliga rabatter på pendlarårskort.

Om verksamheten
Rehabcentrum är Omsorgsförvaltningens samlade rehabresurser som ansvarar för rehabilitering och habilitering inom äldreomsorgen, omsorg för funktionshindrade och socialpsykiatrin. Verksamhetens bredd ger Dig goda möjligheter att utveckla Din kompetens utan att behöva byta arbetsplats.

Inom Rehabcentrum arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabiliteringsassistent och verksamhetssamordnare. Arbetsgruppen har ett öppet klimat där hjälpsamhet, stöd, trivsel och mycket skratt ingår! Vi är måna om att ta hand om nyanställda och se till att man får en bra introduktion!

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet inom äldreomsorg, är meriterande. Vi ser gärna att Du har fördjupade kunskaper inom rehabilitering och habilitering, handledning och pedagogik, manuella förflyttningar samt förflyttningar med personlyft.

Du ska ha god datavana och goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Anställningsinformation
Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.

Om Trollhättan
Trollhättan vill bli större och har siktet inställt på att ta oss från dagens 58.000 invånare till 70.000 invånare till år 2030. Trollhättan har haft en positiv befolkningstillväxt de senaste 15 åren och just nu byggs och planeras det för mer boende då efterfrågan är hög. I centrala staden skapar vi en ny stadsdel - Vårvik - som kommer att bli en fantastisk älvnära stadsdel med både verksamheter och olika former av boende.

Vi är en mindre stad med kraft och energi att få saker att hända, på bekvämt avstånd både till storstaden och till naturen. I Trollhättan är det aldrig långt. Staden ligger samlad runt älven vilket bjuder på vacker natur och nöjen och service in på knuten.

Med tåget till Göteborg är du i storstaden på 35 minuter. Vi har en egen flygplats med flyg till Stockholm och därifrån når du ytterligare destinationer i Sverige och världen. Tar du bilen norrut så har du nästa storstad, Oslo endast 3 timmar bort och Malmö når du på 4 timmar med bil.

Här finns också regionens häftigaste föreningsliv. N3 är musik- och kultur-skolan som andra tar efter. Sex konstgräsplaner för fotboll, skatepark både utomhus och inomhus, flertalet temalekplatser och tiotalet utegym, är några exempel på att Trollhättan satsar på fritid.

I Trollhättan finns också jobben. Med 26 000 arbetstillfällen är Trollhättan ett naturligt nav i regionen. 10 000 personer pendlar varje dag till Trollhättan för att arbeta eller studera på Högskolan Väst.

Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.

Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas under ansökningstiden.

Varmt välkommen med Din ansökan!
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 22 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!