Lärare i fritidshem Frälsegårdsskolan f-6

Lärare i fritidshem Frälsegårdsskolan f-6

Vi behöver dig i vårt team!

Skolans vision är Frälsegårdsskolan - En skola för framtiden!

På Frälsegårdsskolan F-6 arbetar vi med verksamhetsutveckling som ska bidra till ett förbättrat och förändrat pedagogiskt arbete. Uppdraget är att skapa en organisation som leder till ökad måluppfyllelse i en attraktiv skola. Lärmiljöerna ska ge stöd för olika organisatoriska lösningar, arbetssätt och metoder i syfte att stimulera varje elev att utifrån sina förutsättningar. Nära samverkan och samplanering kring undervisningen är en framgångsfaktor på vår skola. Under perioden 2016-2018 har Frälsegårdsskolan dessutom haft ett starkt utvecklingsstöd via Skolverkets satsning "Samverkan för bästa skola", vilket har gett effekter på undervisningskvalitén. Frälsegårdsskolan F-6 är en skola med ca 200 elever i stark utveckling som nu visar positiva resultat. Skolan har en fritidsavdelning. På skolan finns ett mycket professionellt kollegium - hoppas att just du vill bli en del av det!

Arbetsuppgifter
Du som söker detta jobb ska tillsammans med kollegor driva och utveckla fritidshemsverksamheten. Eleverna ska möta en trygg och kreativ lärandemiljö under hela dagen. Du kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten på fritidshemmet tillsammans med kollegor. Du kommer även att samarbeta med lärarna under skoldagen för att ge eleverna de bästa möjligheterna till en god lärandesituation och kunskapsutveckling. Det finns också möjligheter till att viss del av tjänst är att undervisa i idrott. Du deltar i skolans utvecklingsarbeten som är att arbeta språk och kunskapsutvecklande, ha ett formativt förhållningssätt och utveckla verksamheten med hjälp av digitala verktyg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog. Du är också väl förtrogen med läroplanen och dess värdegrund och kunskapssyn.

Det är en fördel om du har inriktning mot idrott/hälsa.
Du är en trygg och tydlig person som har ett lågaffektivt förhållningssätt. Du har förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov och du har god social kompetens. Digital kompetens, vana av att arbeta med flerspråkiga elever är en merit.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!