Lärare för åk 1-3 till Upphärad skola

Lärare för åk 1-3 till Upphärad skola

Till Upphärad skola söker vi nu en engagerad och legitimerad lärare för åk1-3. Tjänsten som ska tillsättas är en klasslärare i åk1.

Vi arbetar aktivt med att lärmiljöerna ska ge stöd för olika organisatoriska lösningar, arbetssätt och metoder i syfte att stimulera varje elev att utifrån sina förutsättningar nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Nära samverkan, samplanering och kontinuerliga möten är en framgångsfaktor på vår skola.

Du anpassar din undervisning efter den elevgrupp du undervisar och du söker ständigt nya vägar för att nå alla elever. På skolan finns ett mycket professionellt lärarkollegie - hoppas att just du vill bli en del av det!

Vi söker dig som är legitimerad lärare för f-3 och är behörig att undervisa i flertalet ämnen i årskurs 1-3. Du kommer att ansvara för mentorskap, undervisning och lärande med förekommande läraruppgifter enligt läroplan/kursplan.

Du deltar även i arbetslagets och skolans utvecklingsarbeten som är att utveckla det formativa förhållningssättet och att arbeta språk och kunskapsutvecklande med digitala verktyg som en arbetsform.

Vidare kräver arbetet att du har en god samarbetsförmåga, initiativrikedom samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Du har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Du är en trygg och tydlig person. Du har förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov och du har ett lågaffektivt bemötande med god social kompetens.

Du har goda kunskaper i grundläggande läs/skrivinlärning. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn som innebär att du vet att varje elev presterar så gott den kan utifrån sina förutsättningar och att det är din uppgift som lärare att möta varje elevs behov. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Kollegialt samarbete, pedagogisk kreativitet och ett stort engagemang för elevernas utveckling och behov är av yttersta vikt.

Meriterande är behörighet i musik.

Anställningsinformation
Intervjuer kommer att ske kontinuerligt.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 14 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!