Lärare Frälsegårdsskolan 1-6

Lärare Frälsegårdsskolan 1-6

Beskrivning
Vi behöver dig i vårt team!

Skolans vision är "Frälsegårdsskolan - En skola för framtiden!"

På Frälsegårdsskolan F-6 arbetar vi med verksamhetsutveckling som ska bidra till ett förbättrat och förändrat pedagogiskt arbete. Uppdraget är att skapa en organisation som leder till ökad måluppfyllelse i en attraktiv skola. Lärmiljöerna ska ge stöd för olika organisatoriska lösningar, arbetssätt och metoder i syfte att stimulera varje elev att utifrån sina förutsättningar. Nära samverkan och samplanering kring undervisningen är en framgångsfaktor på vår skola. Frälsegårdsskolan F-6 är en skola i stark utveckling som nu visar positiva resultat. På skolan finns ett mycket professionellt lärarkollegie; Hoppas att just du vill bli en del av det!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett av arbetslagen f-1, 2-3 eller 4-6 på skolan och ansvara för mentorskap, undervisning och lärande med förekommande läraruppgifter enligt läroplan/kursplan. Du deltar även i arbetslagets och skolans utvecklingsarbeten som är att utveckla det formativa förhållningssättet och att arbeta språk och kunskapsutvecklande med digitala verktyg som en arbetsform.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i Sva/Sv, Eng, So, No och Ma. Övriga ämnen är meriterande.

Du kommer arbeta tillsammans med en kollega i ett tvålärarsystem. Du är en trygg och tydlig person. Du har förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov och du har ett lågaffektivt bemötande med god social kompetens.

Digital kompetens, vana av att undervisa flerspråkiga elever och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande.

Kollegialt samarbete, pedagogisk kreativitet och ett stort engagemang för elevernas utveckling och behov är av yttersta vikt.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!