Lärare F-6 till Åsaka Skola

Lärare F-6 till Åsaka Skola

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Åsaka skola är en F-6 skola belägen ca 12 km utanför Trollhättans tätort. Skolan har ca 150 elever fördelat på sju klasser. Vi arbetar med värdegrundsfrågor och pedagogisk utveckling. I dagsläget innebär det ett fokus kring formativ bedömning och digitaliserings i skolan.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med undervisning i år 1. I tjänsten ingår även mentorskap i klass 1. Undervisning i andra årskurser kommer även att ingå i tjänsten. Förutom att planera, genomföra och utvärdera undervisningen kommer du tillsammans med kollegor i arbetslag och övrig personal arbeta med att utveckla skolan utifrån prioriterade utvecklingsområden. Du kommer även vara delaktig i FEA (Förebyggande elevarbete) och EHM-(Elevhälsomöten) arbetet på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad i arbetet med eleverna och deras positiva utveckling och som är bra på att skapa relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är positiv och engagerad, har båda fötterna i skolans värdegrund, ett gott förhållningssätt och brinner för att utmana, stötta och stimulera eleverna. Du är väl förtrogen med verksamhetens styrdokument och du analyserar, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån elevernas förutsättningar och behov. Du tar ett stort ansvar och du fungerar väl i samarbete med andra. Du är intresserad av verksamhetsutveckling i ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vi personlig lämplighet. Vi söker dig som är legitimerad lärare mot aktuella åldrar.

Anställningsinformation
Tillsvidare 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Rekrytering sker kontinuerligt under ansökningstiden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!