Lärare 4-6 till Upphärad skola

Lärare 4-6 till Upphärad skola

Vi har ett inspirerande lärarjobb till dig på Upphärad skola, F-6.

Vi söker en flexibel grundskollärare till åk 4-6, gärna behörig i praktiskt-estetiska ämnen och engelska, som vill bidra till att ge kollegiet möjlighet att fortsätta utveckla kvalitén på undervisningen.

Arbetsuppgifter
Utifrån din behörighet och kompetens kommer du ingå i ett arbetslagen där man tar tillvara på dina kvalitéer. Vi arbetar med tydlig ledning med fokus på kvalité i undervisningen och ledarskap i klassrummet. Våra prioriterade utvecklingsområden - Digitalisering, fysiska och digitala lärmiljöer, kollegialt lärande i formativ undervisning samt utveckling av det systematiska kvalitetsarbetet. Allt för att våra elever ska få möjlighet att nå så långt som möjligt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som;
 • är legitimerad lärare och behörig att undervisa i flertalet ämnen i årskurs 4-6 alternativt F-6
 • vill arbeta som mentor i år 4-6
 • vet och visar att alla elever kan lära
 • är en tydlig ledare och har förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor
 • har intresse av att reflektera och analysera samt bidra med egna tankar om åtgärder för förbättring, såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor
 • har förmågan att inspirera eleverna till ett lustfyllt och positivt lärande
 • har erfarenhet av lågaffektivt bemötande
 • är van att arbeta med formativ bedömning
 • är van att arbeta med olika metoder, verktyg och anpassningar i dina ämnen och har förmågan att se varje elevs individuella behov
 • är van att använda dig av digitala resurser som en del av undervisningen
 • är van vid att dokumentera
Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 16 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!