Lärare åk 4-6 Strömslundsskolan

Lärare åk 4-6 Strömslundsskolan

Om verksamheten
Strömslundskolan ligger på västra sidan älven i Trollhättan. I vår verksamhet finns elever från förskoleklass till år 9 samt fritidshem.

I vår verksamhet har vi hög grad av erfarna och legitimerade lärare. Eleverna känner sig trygga på skolan och har en god arbetsmiljö.

Nu söker vi en lärare i åk 4-6 i sv, en, ma och so på grund av pensionsavgång.

Arbetsuppgifter

Du som söker jobbet kommer att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Du är mentor för en klass.

Du ska bidra till att eleverna ska möte en trygg och kreativ lärandemiljö under hela dagen. Du kommer att samarbeta med övriga kollegor för att ge eleverna de bästa möjligheterna till en god lärandesituation och kunskapsutveckling.

Kvalifikationer
Lärarutbildning med inriktning mot åk 4-6.

Vi söker dig som är öppen, positiv och ansvarstagande samt har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du är väl förtrogen med styrdokument och arbetar med formativ förhållningssätt som en självklar del av undervisningen.

Du använder dig av pedagogiska planeringar som ett verktyg i undervisningen för struktur och elevinflytande i åtanke. Du använder digitala verktyg som en naturlig del i undervisningen.

Du är intresserad av att bidra till den pedagogiska utvecklingen genom att tillsammans med dina kollegor bedriva utvecklingsarbete, utvärdera och ompröva verksamheten.

Du använder ett lågaffektivt bemötande i kontakt med eleverna.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!