Kreativ kock till Stavregårdens kök

Kreativ kock till Stavregårdens kök

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Är Du vår nya medarbetare?
Serviceförvaltningen, där vår måltidsorganisation ingår, befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt möta dagens och framtidens krav.

I Stavregårdens kök lagar vi mat till seniorer boende på plats och till dem som har leverans av en matlåda hem. Vi lagar dagligen ca 140 lunchportioner. Köket är öppet alla årets dagar, vilket innebär tjänstgöring varannan helg.

Arbetsuppgifter
Som kock är du delaktig i planering, tillagning och servering av dagens måltider tillsammans med dina kollegor. Det är framförallt planering och tillagning av lunch och specialkost som kommer att bli din huvudsyssla. Du kommer även vara med i serveringen, restaurangen och disken. Tillsammans i teamet ansvarar ni för att servera en god och trivsam smak- och måltidsupplevelse för gästerna i restaurangen.

Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning Restaurang- och livsmedelsprogrammet, kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från liknande arbete i tillagningskök.

Du har goda matlagningskunskaper och god kunskap inom special- och konsistensanpassad kost. Livsmedelskunskap, livsmedelshygien, ergonomi samt goda datakunskaper är andra kompetenser som krävs för att kunna utföra uppdraget. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ett kostplaneringssystem.

Hög servicegrad och ett gott bemötande är en självklar egenskap hos dig. Du är också en initiativtagande och självständig person som har en helhetssyn och sätter verksamhetens bästa i fokus. Vidare är du flexibel och har en god samarbets-och organisationsförmåga samt har en förmåga att arbeta strukturerat.

Du kan uttrycka dig och förstå svenska i både tal och skrift.

Du har en god fysik, då det är ett fysiskt krävande arbete, där tunga lyft och arbetstoppar förekommer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för uppdraget.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (6 dagar kvar)