Kock till Strömkarlens kök

Kock till Strömkarlens kök

Vill du vara med och utveckla Strömkarlens kök?
1 oktober 2017 startade vår nya Serviceförvaltning i Trollhättans Stad. Det innebär att vår nya måltidsorganisation befinner sig i en spännande utvecklings- och uppbyggnadsfas. Vi jobbar för att förbättra kvalitén och effektiviteten i våra verksamheter för att på så sätt kunna möta dagens och framtidens krav och behov. I Måltidsorganisationen tillagas och serveras ca 27 000 måltider varje dag, varav 2 400 portioner produceras inom omsorgen. Strömkarlens kök är ett av våra större omsorgskök där vi tillagar ca 300 portioner varje dag. Vi söker nu en kock med genuint intresse och hjärta för mat, måltider och människor som vill vara med på resan.

Arbetsuppgifter
Som kock i Strömkarlens kök producerar du tillsammans med dina kollegor lunch, dessert och kvällsmål till några av våra äldre brukare runtom i staden. Likaså ingår beredning av sallad, packa matlådor och varuvagnar till avdelningarna samt disk och servering vid lunchen. Visst kassaarbete förekommer i samband med lunchserveringen i restaurangen. Beredning av smörgås, fika och extra beställningar ingår likväl i tjänsten. Tillagning av specialkost och konsistensanpassad kost är också en daglig del av arbetsuppgifterna.

I Trollhättans Stad finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och kompetenshöjande insatser såsom inspirationsutbildningar etc.

Tjänsten innefattar helgtjänstgöring med varannan helg, dagtid

Kvalifikationer
Du är utbildad kock på storhushåll-, hotell-, och restaurangprogrammet på gymnasienivå. Du har med fördel dokumenterad erfarenhet av arbete inom omsorgskök. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP. Du har goda kunskaper i specialkost och konsistensanpassad kost, vilket är ett krav.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 22 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!