IT-Supporttekniker Helpdesk

IT-Supporttekniker Helpdesk

Trollhättans Stads IT-avdelning söker personal till sin Helpdesk
IT-avdelningen i Trollhättans Stad kommer att behöva förstärkning i Helpdeskfunktionen. IT-avdelningen inom Trollhättans Stad arbetar med förvaltning och utveckling av hela kommunens IT infrastruktur. Vi har omkring 15 000 användare som kan behöva hjälp och stöd med IT relaterade problem.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett inspirerande jobb med trevliga och duktiga kollegor. Dina främsta uppgifter som IT-supporttekniker Helpdesk kommer vara att hjälpa användare med olika IT relaterade problem inom både hård och mjukvara. Du arbetar främst från kontoret, men tjänsteresor kan förekomma varför körkort för personbil är ett krav. Du ger support via både telefon och e-post och använder även fjärrstyrning av datorer vid felsökning och åtgärder.

För att lyckas i tjänsten krävs kunskaper inom följande områden;
  • Windows 7 och 10
  • Outlook
  • Microsoft Office
  • Active Directory.
Vi söker dig som har en IT-relaterad gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver prata och skriva flytande svenska och det är viktigt att du är social, utåtriktad och kommunikativ. Du är intresserad av människor och har en mycket hög servicekänsla. Du arbetar självständigt och strukturerat med ett mycket stort intresse för problemlösning.

Anställningsinformation
Vi söker nu två IT-supporttekniker till vår Helpdesk. Båda tjänsterna är vikariat med avslut 2019-12-31. Det finns stora möjligheter till en tillsvidareanställning vid vikariatets avslut.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Data & IT, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!