Grundskollärare Sv/So/En 4-6 Stavreskolan

Grundskollärare Sv/So/En 4-6 Stavreskolan

Beskrivning
Stavreskolan F-5 söker en legitimerad grundskollärare. Stavreskolan har hög måluppfyllelse och en stabil personalgrupp som arbetar tillsammans utifrån det gemensamma uppdraget, ökad måluppfyllelse och meningsfull fritid. I vår organisation samverkar olika yrkesgrupper för att tillgodose eleven och verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter
Vi söker en flexibel grundskollärare till åk 4-6, gärna behörig i sv, so och engelska, som vill bidra till att ge kollegiet möjlighet att fortsätta utveckla kvalitén på undervisningen. Utifrån din behörighet och kompetens kommer du ingå i ett av arbetslagen där man tar tillvara på dina kvalitéer. Genom ökad lärartäthet kommer du bidra till att arbeta mot ökad måluppfyllelse. I arbetsuppgifterna ingår undervisning, men även andra uppgifter som är kopplade till arbetet med eleverna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • är legitimerad lärare mot aktuella åldrar.
  • har god social kompetens
  • är flexibel, positiv och gillar nya utmaningar.
  • vill skapa förutsättningar för ett öppet och förtroendefullt möte med andra människor och har lätt för att samarbeta.
  • har förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.
Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 4 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!