Förskollärare till Fölet/Vällingklockans förskola

Förskollärare till Fölet/Vällingklockans förskola

Om verksamheten
Fölets förskola har en avdelning som ligger i Frälsegårdsskolans lokaler i Centrala området och tillhör Vällingklockans förskola sen januari 2019. I vårt område har huvuddelen av barnen annat modersmål än svenska. Vi har ett nyss påbörjat samarbete med Skolverket ( Samverkans för bästa skola)för att kunna ge barnen en ännu bättre verksamhet utifrån Läroplanens alla målområden.
Trollhättans satsar på en fördjupad kompetensutbildning för alla förskollärare och barnskötare under två år.

Om ett år flyttar vi ihop med övriga avdelningar in i helt nybyggd förskola med åtta avdelningar på Slåttervägen.

Arbetsuppgifter
Du skall tillsammans med två förskollärare och en barnskötare utveckla verksamheten utifrån vår verksamhetsidé och läroplanens mål:

När du kommer till oss möter vi dig och din familj utifrån våra grundade värdeord: Allas lika värde, trygghet, det goda mötet, lustfyllt lärande, och pedagoger som medforskare. Hos oss skapas grunden till ditt livslånga lärande. Du är unik och skall bli bemött utifrån dina förutsättningar, vi är din förskola att längta till.

Kvalifikationer
Vi söker en kvalificerad utbildad förskollärare som är nyfiken på barns lärande och tar ansvar för god pedagogisk planering i ett systematiskt kvalitetsarbete. Du är flexibel och har hög förmåga till kommunikation och lyhördhet.

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 600 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun. Vi som arbetar i Trollhättans Stad drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!