Dalkjusan söker driven fritidspedagog som riktas mot fritids hela dagen

Dalkjusan söker driven fritidspedagog som riktas mot fritids hela dagen

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Beskrivning
Dalkjusan är en F-3 skola i Västra skolområdet i Trollhättan. På skolan går det ca 175 elever. Vi har en fantastisk skolgård som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och med naturen inpå knuten underlättar vi för rörelse och meningsfull fritidsverksamhet.
Skola, förskoleklass och fritidshem arbetar integrerat med varandra. På Dalkjusan jobbar vi aktivt med ett förebyggande klimat, där man lär sig från att man kommer på morgon till att man går hem. Vi har förmiddagsfritids mellan kl 8 till 10, fyra dagar i veckan.
Nu söker vi en engagerad medarbetare till vårt fritidshem.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som fritidspedagog kommer du att vara delaktig i den pedagogiska planeringen och genomförande samt utvärdering och uppföljning av fritidshemmets verksamhet. Det betyder att du behöver vara väl förtrogen med Lgr 11 och övriga styrdokument.
Vi vill att du är en stjärna på att inspirera, strukturera och samverka och som om inte det vore nog ser vi att du har ett omdömesfullt och kommunikativt ledarskap. Du tar även ansvar för att driva fritidsverksamheten framåt genom att komma med egna idéer och lösningar till förbättringar i kollegiet.
Du kommer att vara en viktig samverkansperson mellan fritidsavdelningarna.

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare mot fritidshem, fritidspedagog eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dessa praktiskt i det dagliga arbetet.

Vidare kräver arbetet god samarbetsförmåga, positiv inställning, initiativrikedom, samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation och att du har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Viktigt är också att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn som innebär att du vet att varje elev presterar det den kan utifrån sina förutsättningar och att det är din uppgift som lärare/fritidspedagog att möta varje elevs behov. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Anställningsinformation
Intervjuer kommer att ske kontinuerligt under ansökningsperioden.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!