Barnskötare sökes till förskolan Äventyret

Barnskötare sökes till förskolan Äventyret

Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre.

Om verksamheten
Förskolan Äventyret ligger på Karlstorp i gamla Karlstorpsskolans renoverade lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet med naturen inpå knuten.
Vi har gångavstånd till centrum och Innovatum. Vi arbetar åldersindelat för att kunna utmana alla barn utifrån sina förmågor, intressen och utveckling.
Vi sam skapar en lärande organisation med en gemensam värdegrund som sätter fokus på det sociala klimatet som också ligger till grund för vårt arbetsmiljöarbete "den goda arbetsplatsen".

Vårt arbete med det systematiska kvalitetsarbetet är vårt redskap för att vidareutveckla vår verksamhet och följa barnens lärande över tid.

Kvalifikationer
Vi behöver förstärka vårt team med en barnskötare. Därför söker vi nu Dig som är utbildad barnskötare och har ett positivt och reflekterande förhållningssätt som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du gillar utmaningar och arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt.
Förskolans arbetslag bygger på olika kompetenser som tas tillvara som en grund för att samskapa en helhetssyn.
Här spelar den kreativa miljön och pedagogers förhållningssätt stor roll, som bygger på en "genuint nyfikenhet" för att du skall kunna vara medutforskande. Vi söker därför kreativa, ansvarstagande barnskötare som gillar utmaningar till vårt team.

Vi värdesätter flexibilitet, glädje och ett stort engagemang för sitt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsinformation
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag är vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Område Trollhättan
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.trollhattan.se
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är den största arbetsgivaren i Trollhättan, och vi är stolta över våra 4 500 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Alla våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare, nu och i framtiden. Vi gör Trollhättan ännu bättre genom att verksamheten präglas av mångfald där alla invånare och medarbetare känner sig inkluderade. För att kunna ge våra invånare ännu bättre service, söker vi ständigt fler innovativa, öppna och stolta medarbetare. Vill du bli en av oss? Välkommen in med din ansökan!